Motorsiklete kasko hakkında

arkadaaslar mrb motorsıkletine kasko yaptıran varmı kasko yaptırmak gerekırmı tesekkurler

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Arabaya veya motorla hiç kazam olmamasına rağmen 55-60k arası çıkıyor. Yaptırmak gerketiği söyleniyor ama 55-60k da az para değil :/

Motosikleti
Dominar D250
Dominar'a kasko yaptırdım.
çalınma riskine karşı kafam rahat, kaza durumunda kusur dağılımına göre cebinden para çıkma ihtimali yok kasko hepsini karşılıyor.
Benim için ödenebilir bir rakamdı ama motosikletin markasına göre primler değişiyor tabi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kasko iyidir, kafa rahat olur.
3-4 kişinin kaldırıp kamyonet kasasına atabileceği bir aleti çok kolay çalıyorlar.
Çalınma bir yana, kaza olduğunda trafik sigortası ile falan uğraşmamış oluyorsunuz.
benim motor kaskolu. hiç aksatmam, hatta yazları yunanistana ya da bulgaristana geçersem diye 3 aylık yurtdışı klozu da ekletip yaptırıyorum.

Motosikleti
D400
Dominar'a kasko yaptırdım.
çalınma riskine karşı kafam rahat, kaza durumunda kusur dağılımına göre cebinden para çıkma ihtimali yok kasko hepsini karşılıyor.
Benim için ödenebilir bir rakamdı ama motosikletin markasına göre primler değişiyor tabi

kaça yaptırdın ve adamlar şaşırmadı mı :D

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Uyguna kasko yapan neresi var? reklam olmasın özelden de alabilirim firma ismini 😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
kaça yaptırdın ve adamlar şaşırmadı mı :D
Uyguna kasko yapan neresi var? reklam olmasın özelden de alabilirim firma ismini 😁
Ben MRT sigorta adındaki acenteden yaptırıyorum. Unico sigorta ile çalışıyorlar. Yerleri kadıköydeymiş ama hiç gidip görmedim, telefon numarasını kardeşimden almıştım, 2016 sonunda xmax'ı sıfır aldığımda daha bayiden çıkarmadan yaptırmıştım, hala onlarla devam ediyorum, her yıl telefonla arayıp hatırlatırlar, sonra telefonda kredi kartı bilgilerini verip hallediyoruz.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Kymco Xciting VS 400 e 18.000 TL ödedim geçen ay. 10 taksit yaptılar sanırım. Şair Sigorta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar