Motorsiklet tercihinde lütfen yardım

SLM Arkadaşlar biraz motor tecrübem var bu yaz kendime chopper tarzı bir motor almak istiyorum fiyat aralıgım 8 ila 11 bin arası artısı olmuyor şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkürler

HYOSUNG GV 250 den başka bu fiyatlarda V motor,çift silindir,kalıplı,çinli olmayan bir cruiser yok :cat:

HYOSUNG GV 250 den başka bu fiyatlarda V motor,çift silindir,kalıplı,çinli olmayan bir cruiser yok :cat:

evet ama malesef ruhu yok :p
kim ne derse desin, gv250 bir cruiser motosiklet değildir. cruiser görünümlü, spor motoru olan, ne spor ne de cruiser olan tuhaf, kimlik karmaşası altında kalmış bir motosiklettir.

o paraya çok temiz virago alınıp, üzerine ekipman düzülür. cruiser motor viragodur,dragstardır. stroğu büyük olan motordur.

cruiser (chopper değil) sürüş stiline uygun kullanılacaksa bu tarz motosikletler alınmalı. görünüş daha önemliyse gv250 de alınabilir ama alınmamalıdır :p

eyrroumlamam bu gadar

Çok kararsız kaldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Vl 800 intruder dusunuyorum

evet ama malesef ruhu yok :p
kim ne derse desin, gv250 bir cruiser motosiklet değildir. cruiser görünümlü, spor motoru olan, ne spor ne de cruiser olan tuhaf, kimlik karmaşası altında kalmış bir motosiklettir.

o paraya çok temiz virago alınıp, üzerine ekipman düzülür. cruiser motor viragodur,dragstardır. stroğu büyük olan motordur.

cruiser (chopper değil) sürüş stiline uygun kullanılacaksa bu tarz motosikletler alınmalı. görünüş daha önemliyse gv250 de alınabilir ama alınmamalıdır :p

eyrroumlamam bu gadar
dediklerinize bende katılıyorum.gv 250 de tam anlamıyla cruiser tadını hissedemiyorsunuz ama 10-15 yaşındaki virago da,dragstar da,intruderda da parça sıkıntısı çok riskli.bi parçasına birşey oldu mu ya bulamazsın bulsanda ateş pahası olur diye düşünüyorum.hyosung un parçalarda pahalı ama kolay bulunur ve suziki kadarda pahalı değildir. ayrıca o bütçeye alacağın VL800 İntruder neredeyse 20 yıllık olacak. mantıklı mı :silent:

dediklerinize bende katılıyorum.gv 250 de tam anlamıyla cruiser tadını hissedemiyorsunuz ama 10-15 yaşındaki virago da,dragstar da,intruderda da parça sıkıntısı çok riskli.bi parçasına birşey oldu mu ya bulamazsın bulsanda ateş pahası olur diye düşünüyorum.hyosung un parçalarda pahalı ama kolay bulunur ve suziki kadarda pahalı değildir. ayrıca o bütçeye alacağın VL800 İntruder neredeyse 20 yıllık olacak. mantıklı mı :silent:

eğer ebay, amazon gibi sitelerden alışveriş yapabilen yada yapabilecek tanıdığınız varsa parça sıkıntısı pek olmaz. evet, ha deyince parça bulamazsınız ama bir parça sıkıntısında da motosiklet en fazla 2 - 3 hafta yatar. hyosung'da da sanmıyorum ki aynı gün kargo olsun :p

aynı konu defalarca açıldı ve bende hep aynı cevabı veriyorum. "kendine hangi modeli yakın görüyorsan onu al kardeşim." iyi bir şey için cruiserlarda 600 ün üstüne bakman gerekir. O da seni aşar zaten. 250 de kanuni mondial rks gibi yerel ve çin modelleri seni tatmin eder.

Suzuki GN 250 gibi bişey olmazmı, hem üzerinde oynamaya da müsait, ayrıca çok ucuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar