motorsiklet te ön kaldıramıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
ön kaldırmalar için ehil kişilerden ders alınmalı şöyle yap böyle yapla olcak işmi bu adamın hayatı söz konusu sonra

ben hiç ön nasıl kaldırılır kursu veya eğitmeni görmedim ..genelde kişiler bu yöntemi kendileri düşe kalka öğrenirler. mahalle aralarında boş arsalarda çalışarak olur.
kimimiz rüzgara aşık oluruz kimimiz adrenaline .. adrenalin bağımlılarını zevkle seyrederken bu yola gitmek isteyenleri kınarız ama yok akıllı ol öleceksin sen delimisin deriz ..
ama eurosportta indoor cambazlıkları nefes almadan seyrederiz.. bizden neden çıkmaz deriz .. çifte standartı geçelim .. bu yolda tecrübe kazanmak isteyen motoru ve kendisini koruyacak önlemleri alıp denemeler yapar ..

keşke bizdede bu bilinç oluşsa bu gibi atak arkadaşlara sponsorlar destek olup arkalarında dursa .. Adam raga yı alkışladığımız gibi onlarıda alkışlasak

çok önemli bi topic kesinlikle sabitlenmeli. ön kaldıramayanlar girip okusunlar faydalı bilgiler var.:queen::queen:

Önce Sayin Zekeriya hocamiza sormak lazim,

"Hocam, ramazan ayinda oruclu iken, motorun önünü kaldirmak caiz midir?"

gelecek cevaba göre bir yorum yapariz sonra...

benim hiç inmiyor hep havada gidiyorum bi bırakıyorum burdan üsküdara kadar işte onu yapmak mesele

oww cok büyük mesele ön kaldırarak git dewam et sen :farao: ulan sonra motor kazaları oluo arabalar suclu peehh en az kullanıcılarıda suclu!!

Metenin dediği gibi Türkçeyi sakız yapmayalım. Ayrıca mevzudan uzaklaşılıyor, arkadaş bişey sormuş. Motosikletin içinde bu tür işlere yer yok mu yani? Bence var, millet yarışmalar bile düzenliyor amatörlere yönelik. Bu iş kask, full koruma, defansif sürüş uyarılarına halel getirmez. Bu tespiti yaptıktan sonra MT içinde böyle bir ana konu açılabilir bence.

Bunu yazan ben bu tür işlere hiç heveslenip denemedim ama bir seferinde beni hem sıkıştıran hem de sonrasında -özür dileyeceğini sanarak- durmamı işaret edip yanıma yaklaştığında hakaret eden bir öküzü -doğru tabir sosyopat olmalı tabii- kovalarken F650 GS ile bi kere ön kaldırdım hatta durdurna kadar 20-30 metre gittim. Sağ salim yere inince allaha şükredip kovalamacayı da bıraktım. O an altıma işedim ama pek heyecanlıydı yani 20 yaşımda olsam sabah akşam deniyor olurdum.

Son düzenleme:
arkadaşlar nekadar kötü şeyler yazıyoruz yaw hiç ön kaldırma dersi verilirmi arkadaş gider denemeye kalkar neme lazım mazallah bişey olur ikiteker en iyisi:cat:

Türkiyede harbi stuntçı yok herhalde, amerikanın en dandik stuntçısı bizim tek teker arifimiz eder valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim burda cg ile ön kaldırabilen biri var, şu an kendisi hastanede motor ise serviste yatıyor. motor dişlisini kırmış 1 aydır parça bekliyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hala cevap yazılıyo...... Valla ne diyim.... Bizdede var anormallikj.....

arkadaşımız konuyu tekrar açmış ama bu sefer birde tanışma başlığı mevcut:cherry:
modlar müdahale yapar artık hem aynı konu hemde aynı kişi tarafından açılmış:silent:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar