motorsiklet oyunları listesi

Denizli İl Temsilcisi
cenngiz' Alıntı:
Eskiden Amiga 500 döneminde "No Second Prize" diye bir oyun vardı. Aylarca oynadığımı hatırlarım. En ilginç yönü ise motorun mouse ile kontrol ediliyo olmasıydı. sol tuş gaz sağ tuş fren falan. Gaza uzun basınca teker yapıyodu. Grafikler dönemine göre çok iyiydi. v youn çok zordu.

AAAAhhh ahhh. Eski günler...
cengiz alsana link bakalım oyunu burda
http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/amiga/games_m_o/no_second_prize.html

Denizli İl Temsilcisi
abi demosu ve free si yoktu bulamadım k.bakma:p
varda yasal değil:rendeer:

güzel bi şey paylaşımcı olamk ama telif hakkı muhabbeti sıkıntıya sokar bizi

Denizli İl Temsilcisi
yok abi sadece link veriyoruz hem sen türkiyede bu işler yüzünden hapse giren biri oldumu bsa fos çıktı bize geldiler ama hiç bişey olmadı TÜRKİYEDE internet suçundan ykalanmak için en az 1000 yıl geçmesi lazım:rendeer:

Konuyu hortlatıyım :)

Çoklu oyunculu,geliştirmeli ve diğer insanlarla gezintiye çıkabileceğim bir motosiklet oyunu arıyorum arkadaşlar. Sürekli yarış yapılan bir oyun istemiyorum.

beyler gran turismo yapımcılarının yaptığı bi oyun var tourist trophy diye ps2 imde vardı. Yenisi falan çıktı mı bilmiyorum ama hala hepsinden iyi diyebilir bi bakın grafikler dash falan müthiş

Gta serisi disinda sirf yaris olmayan, serbestce gezilebilecek bir oyun bilmiyorum valla ama varsa alirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar