motorsiklet oyunları listesi

scud' Alıntı:
Bende Scooter diye bir oyun var. Şu an makinede iş var o yüzden kuramıyorum. Ama ilginç bir oyuna benziyor. İsteğen varsa kopyalarım veya katırla gönderririm.

Bu arada Emule (tr: Katır) download için en iyisidir. Bende tam katırcıyımdır. Tabii bende limitsiz net var. Sabah akşam download. :cat:

Scud bende tam scooter tarzı oyun isteyecektim,isabet oldu:cherry:
Fakat ben emule kullanmıyorum nasıl yapabiliriz başka?

Denizli İl Temsilcisi
metehan abi pc de oyun alcaksan sağlam oyun al varsa ea games in yaptırdığı oyunları oyna java felan adamı sıkar .........
ama iyi olan 1 kaç tane de var:p

Denizli İl Temsilcisi
YENİ LİSTE SİZLERDEN GELENLER
1-Road Dash
2-Moto Racer 2
3-American Chopper
4-MOTO CROSS MADNESS 2
5-MOTO GP (SERİSİ)
yeni ve güncel listemiz:rendeer:

skyline' Alıntı:
Scud bende tam scooter tarzı oyun isteyecektim,isabet oldu:cherry:
Fakat ben emule kullanmıyorum nasıl yapabiliriz başka?

@skyline

Valla nereye ne yazdığımı zaman zaman unutuyorum. Ancak yeni gördüm Özelden adresini ver postayla göndereyim. İzmir'desin değil mi?

Buarada interneti limitsiz oanlara katır (Emule) nasıl kurulur anlatılır. Ama limitliyse uzak durun aga canınız çok yanar. Benim makine bir yıldır hep açık :queen:

Denizli İl Temsilcisi
benimde öğle hep açık emule ama şimdi ağda kullanmam yasaklan dı ben de lime wire kullanıyorum ama dikkatli olun yani fiflim falansa ilk olarak yalnız bi zileyin bazen içinde kötü amaçlı şeyler çıkabiliyor
geleleim oyunlara key yazmadan oynamaya çalışın o zaman daha zevkli oluyor herkes kazanarak bi yerlere gelsin yoksa belli biyerde çökersiniz:silent:

RoadDash değil RoadRash diye biliyorum ben
.. Harley Davidson motorcycles .. wheels of freedom... bunlar da eski ama kral oyunlardır

Denizli İl Temsilcisi
oyun hileleri ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın

ps2 ıcın tourist trophy gıbı bı ısmı olan ama grafıklerden bakınca mukemmel gozuken(gran turısmo 4 u yapan fırma) bı oyun var..

eskilerden

Eskiden Amiga 500 döneminde "No Second Prize" diye bir oyun vardı. Aylarca oynadığımı hatırlarım. En ilginç yönü ise motorun mouse ile kontrol ediliyo olmasıydı. sol tuş gaz sağ tuş fren falan. Gaza uzun basınca teker yapıyodu. Grafikler dönemine göre çok iyiydi. v youn çok zordu.

AAAAhhh ahhh. Eski günler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar