Motorsiklet Önerisi

Merhaba

Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım şimdilik deneyim kazanmak amacıyla 125lik 2025 model arora promax aldım kullanıyorum.Deneyimleniyorum eğitim videolarını izliyorum yapılan kazaların analizlerine bakıyorum kısacası gelişiyorum.

Aralık ayında yada ocak ayında yeni bir motorsiklet aşacağım 250liklere geçmeyi planlıyorum. Honda ve Yamaha anladığım kadarıyla çok tutulan seri modeli 2025 - 2024 yada 0 km alırım önerileriniz var mı?

Motosikleti
CB125F
Hocam bende sizin gibiyim biraz tecrübe oldu 500 cc bakıyorum hatta alacağım tek sorun çok pahalı geliyor
Ocak, Şubat gibi 350 bin olan motor 525 bin oldu 😅

Fikriniz değişir diyen arkadaşa katılıyorum

Önce bütçe belirlemek lazım.
Sonra ne tür motosiklet istediğinize karar vermeniz lazım.

Merhaba

Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım şimdilik deneyim kazanmak amacıyla 125lik 2025 model arora promax aldım kullanıyorum.Deneyimleniyorum eğitim videolarını izliyorum yapılan kazaların analizlerine bakıyorum kısacası gelişiyorum.

Aralık ayında yada ocak ayında yeni bir motorsiklet aşacağım 250liklere geçmeyi planlıyorum. Honda ve Yamaha anladığım kadarıyla çok tutulan seri modeli 2025 - 2024 yada 0 km alırım önerileriniz var mı?

Zaten planı yapmışsınız.. Burada kafanızı karıştırmayın.

Kalbinin sesi + Bütçe = En iyi Motor

Aslında fikrim değişmesinden çok herkesin motosikletler hakkında düşüncesini merak ediyorum mesela. honda 500cbr gördüm çok güzelmiş oda burada yorumlardan birinde gördüğüm motosikletti. Çok fazla model var önemli olan iyisini seçmek.

Arora max pro bile birisinin bana arora öneririsi ile başladı bana önerdiği motosiklet ise leader diye bir şeydi. Ama onu alana kadar bunu alırım dedim aldım.

Ama o arkadaş bu konuda bilgi birikimi olan birisi değildi.

Bütçe ile alakalı derdim yok. Max proda acemiliği atlatıp sonra düzgün bir şeye geçmek istiyorum.

Motosikleti
Husaberg 650 sm, xmax, xcity
motor seçimi 2 kritere bağlıdır.
1- o motoru kullanmaya malikmisiniz? yani tecrübeniz yetiyormu
2- o motoru almaya bütceniz varmı

hep sıfır olarak çin marka motosiklet alan arkadşlara soruyorum; - kaça aldın hayırlı olsun, diyor 155.000 diyorum ki japon neden almadın diyor japon bu fiyata alamazsın diyorum ikinci al kesinlikle alırsın diyor ben sıfır alıyorum başım ağrımasın diye.. ya kardeşim çin malını bir alırken sevinirsin birde satarken. servisleri herşeyi garanti dışı der, japonun rodajı bitmeden o motor yer vs vs.
2003 2004 yıllarında aynı bu dönemdeki gibi bir çin furyası oldu her yer çin doldu tamam kabul ediyorum dar gelirli arkadaşlar motor sahibi oldu ama 2006-2007 lerde hepsi çöp oldu o çin alanlar dediki keşke ikinci el japon alsaydım. şimdi dejavumu yaşıyoruz anlamdım

Motosikleti
Cbr 650F
Bence 250 cc bi joymax al 2. El. Soyle bi 10.000 km devir sonra 0 km motor al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar