Motorsiklet önerisi..

Selamlar herkese, eminim daha önce 100'lerce konuşulmuştur ancak siteye ve foruma yeni olduğum için bulamadım nerelerde konuşulduğu..
Benim şöyle bir sorunum var:

Çoğu kişi the girl with dragon tattoo'yu izlemiştir. Ben bu filmi izledikten sonra tekrar bir motor aşkım kabardı ve istanbulda ulaşımımı motor ile sağlamaya karar verdim. Malum önümüz de yaz olduğundan sanırım biraz piyasası hareketlenmiştir fiyatlar yürümüştür ancak ne yapalım yapacak birşey yok..

Şimdi öncelikle belirtmeliyim ki, ilk scooter'ıma 15 yaşımda falan sahip oldum ve normal vitesli motor kullanmasını da biliyorum. Sizden ricam, tabi kabul ederseniz bana film'deki gibi, biraz karizma, biraz hafif ve naked güzel bir motor önermeniz. Yoksa ben gidip bissürü para bayılıp ya bir triumph scrambler tarzı birşey alacağım yada harley davidson nightster alacağım ki iki motorun da bana fazla büyük/maliyetli geleceğini hissediyorum..

Hatta mümkünse caps'lerle tavsiye ve nedenlerini belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Moderatör
12000 eurom olsa, Ducati Monster, Kawasaki Z 1000 falan bakardim, hatta ikisinden birini alirdim. Ama tecrubeniz ne seviyede bilemedigimden, her ikisinide acemi iseniz onermem.

:)
motosiklete ayıracak 12 000 euro param olsa
1-kiseye söylemezdim (nazara inanırım) :)
2-kimseye motosiklet sormam direk gider kafama yatanı alırdım
3-eşin dostun farklı motosikletlerini kullandım her motorun kendine has güzellikleri olduğundan deneme yamulma yoluyla motor almak daha bi keyifli ve verimli olur diye düşünüyorum...

Nighster derim başkada demem hem karizme hem keyifli hemde dikkat çekici acayip bişey ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar