Motorsiklet mi araba mı ?

Kocaeli İl Temsilcisi
Katılım
19 Ağu 2013
Mesajlar
3,455
ama kızlar motordan hoşlanıyorlar :) onu napcaz

Kızlar alacağın ybr ile senden hoşlanmazlar merak etme . :) Kızları etkilemekse amacın en az 600 cc veya bi harley alman o da şuan başlangıç aşamasında olduğun için kızları unut . :p İmkanın varsa önce araba al sonra motor al ikisininde amaçları ve zevkleri farklı .
 
Katılım
10 Şub 2014
Mesajlar
494
Bu zamanda motosiklet şart , tamam araba ile aynı kefeye koyamayız ama Her gün işe geç kalınmaz patron tekmeyi kor :p.O yüzden al motosikletini iştende kovulma.Ne saçma bir anlatım oldu yaw :pr:
 
Katılım
6 Tem 2013
Mesajlar
165
Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
ben şöyle söyleyeyim. benim araba ve motosiklet almam kış mevsiminde hemen hemen aynı zamanda oldu. araba, babamdaki ikinci araba boştaydı ben alayım dedim. motoru ise ondan 1 ay sonra aldım. o bir ay içinde 1 kere bindim sanırım arabaya o da şöyleydi, köpek barınağına düzenli olarak mama alıp götürüyoruz. bu sefer benim arabayla götürelim dedik. onun dışında park yerinde yattı hep. sonra motor aldım ve arabyı artık hiç kullanmaz oldum, zaten sonra kardeşim aldı yatmasın diye. demem o ki araba sadece eşya taşırken işe yarıyor onun dışında sürekli dört kişilik bir grup halinde gezmiyorsan gereksiz.

ihtiyaçlarını belirle, ona göre karar ver.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

aksine motosiklet tutkusu olan kimse, cinsiyet ayrımı olmaksızın her motora aynı şekilde yaklaşır. şekilci vb. değilse ybr ile de dikkat çekilir belki sürerken değil ama bir kafenin önünde durup, oturunca dikkat çekiliyor. önemli olan aslında -sanırım- giyim, kuşam. :)
 
Katılım
28 Ara 2013
Mesajlar
409
Önce araba al, trafigi güvenli bir sekilde kaportali bir arac icinde ogren, sonra motor al. Motosiklet trafigin ruhunu, kazanin kokusunu almayi bilmeyen biri icin cok daha riskli.
 
Katılım
1 Haz 2014
Mesajlar
411
bende motor delisiyim ama ilk önce arabam oldu yıllardır zevkle keyifle kullandım taki motorsiklet aklımı başımdan alana kadar bence önce araba almalısın motor zevk ve keyif işi alabiliyorsan ikisinide al ama öncelik araba çünkü zaruri ihtiya Hayırlı cumalar kardeşim.
 
Katılım
28 May 2014
Mesajlar
70
Ben mesela yurtdışından yeni geldim orada hep araba kullandım ama burada araba almayı düşünmüyorum ihtiyacım da yok. Evli değilim çocuğum da yok. Bu durumda motor hem keyifli hem de mantıklı. Araba bi sürü masraf. Inazuma sipariş ettim salı günü kavuşuyorum. Bence rahat edip uzun yola da gidebileceğin motor al.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst