- Konu Yazar
Ben kimsenin istediği fiyatta değilimde piyasa artık iyicene tuhaf oldu eskiden git derdik bajaj al honda Yamaha al zarar etme falan şimdi onuda diyemiyoruz millet sohbetlerde tavsiye istiyor git en kötüsü cbr250 al diyorum abi onun ikinci eli 60 bin olmuş diyor mt25 al diyorum ikinci eli temizi düzgünü 80-90 dan başlıyor diyor bajaj al diyorum oda 50 civarları diyor yahu bu rakamlar heleki genç bireyler üçü beşi bir araya zar zor getirmiş gençler için ciddi rakamlar artık öyle bir noktaya geldim ki gençlere tavsiye ederken ne bulursan al kafasına gelmek üzereyim hani eskiden yedek parça ikinci el bende hala öyle ön planda ama artık belli fiyatlarda onuda göz önünde bulundurmamak lazım hani bir şey bulsa kaliteli bir marka olsun Japon Alman İtalyan taiwan falanda olur kymco sym Hintli de olur yeterki al kafasına geliyoruz artık..
Şaka gibi sahibinden de demin arama yaptım 20-50 bin tl arası seçtim 250cc üstü seçtim ki esas amacım 400-500cc üstü seçmekti ama seçeneklerde o yok 423 ilan çıktı zaten 390 yanlış ilanlar 50cc 125cc lik makineler yanlış açmışlar ilanları girdim saydım toplasanız 400cc üstü 35 tane ilan var ortalama ki 35 tanenin 30 tanesi de alınmıycak pert sorunlu arızalı hacizli satışı verilemeyen kısaca sıkıntılı motorlar .. yazık bu insanlar ikinci elden bile 50 bin tl ye bile eli yüzü düzgün hadi yüksek hacimi geçtim 400-500cc orta hacim bir motor bile almaya kalksalar motor yok hiç bir markada yok ..
Şaka gibi sahibinden de demin arama yaptım 20-50 bin tl arası seçtim 250cc üstü seçtim ki esas amacım 400-500cc üstü seçmekti ama seçeneklerde o yok 423 ilan çıktı zaten 390 yanlış ilanlar 50cc 125cc lik makineler yanlış açmışlar ilanları girdim saydım toplasanız 400cc üstü 35 tane ilan var ortalama ki 35 tanenin 30 tanesi de alınmıycak pert sorunlu arızalı hacizli satışı verilemeyen kısaca sıkıntılı motorlar .. yazık bu insanlar ikinci elden bile 50 bin tl ye bile eli yüzü düzgün hadi yüksek hacimi geçtim 400-500cc orta hacim bir motor bile almaya kalksalar motor yok hiç bir markada yok ..