Motorsiklet için Bot? Ne marka almalı?

Arkadaşlar motorda kullanmak için bot bakıyorum ve marka-model konusunda cok kararsız kaldım. En iyisi SIDI Vertigo dur deniyor ama onunda fiyatı biraz abartı gibi (300$). Ama goruntusude çok hoş eklemeden gecemedim :). Kullanan varmı SIDInin bu modelini aramızda? İstenilen fiyatı hakeden bi urunmudur? Rahatmıdır vb. Kullanıcı yorumu yapabilecek varsa çok iyi olur malum yakın zamanda almam lazım yaz geldi gelecek :mrgreen:

Arkadaşıma kimse yardımcı olmamış :silent: bende olamıcam çünkü hiç araştırmadım kullanmadım :pr:

hocam bende sidi b2 modelini kullanıyorum , tam race bot değil kullanımı rahat , hafif ve korumaları epeyi bi var . sidi vertigo corsa ise abartı bi bot şehir için , piste çıkmayacaksan b2 yi öneririm...

Ben Sidi Vertigo Corsa kullanıyorum. Vertigo, Corsa modeline kıyasla daha normal görünüyor. Yine de SilentScream'in de dediği gibi şehir içi için pek uygun değil.
Ben de Sidi B2 yi tavsiye ediyorum sana. Kesinlikle pişman olmazsın.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben de sidi b2 kullanıyorum ve çok memnunum
gayet rahat, koruması gayet yeterli ve güven veriyor
tavsiye ederim...
thumb_128200761258pm.jpg

ben motobot'un yazlik botlarindan aldim yeni (125ytl) rahatligindan memnunum, korumalarida gayet iyi...elbette sidi gibi degil ancak fiyatina gore tercih edilebilir.....

millet tanışmadayım bi göz atın tanışmak istiyorumm
geliriz o tarafa :)

Yardımlar icin cok saolun, KORLAS'ı her gün arıyorum fakat SIDI botlar Gümrüğe takılmış, ve b2 başka nereden bulabilirim bilmiyorum Bursada olduğum için (ve burda yok). En kolay ulaşabileceğim yer Kızıltoprak ve genel olarak Anadolu yakası, bildiğiniz yer varsa b2 bulabileceğim çok iyi olur :rendeer:

ben de sidi b2 kullanıyorum ve çok memnunum
gayet rahat, koruması gayet yeterli ve güven veriyor
tavsiye ederim...
thumb_128200761258pm.jpg

Abimin belirttigi gibi b2 arıyorum ama tekrar belirttigim gibi:
Yardımlar icin cok saolun, KORLAS'ı her gün arıyorum fakat SIDI botlar Gümrüğe takılmış, ve b2 başka nereden bulabilirim bilmiyorum Bursada olduğum için (ve burda yok). En kolay ulaşabileceğim yer Kızıltoprak ve genel olarak Anadolu yakası, bildiğiniz yer varsa b2 bulabileceğim çok iyi olur

Bende enduro bot arıyorum ama bunlarda gel beni al diyor yavvv çok güzelmiş ama enduroya gidermi acaba?

geliriz o tarafa :)

Yardımlar icin cok saolun, KORLAS'ı her gün arıyorum fakat SIDI botlar Gümrüğe takılmış, ve b2 başka nereden bulabilirim bilmiyorum Bursada olduğum için (ve burda yok). En kolay ulaşabileceğim yer Kızıltoprak ve genel olarak Anadolu yakası, bildiğiniz yer varsa b2 bulabileceğim çok iyi olur :rendeer:
ankara korlas da kalmıştı bi kaç tane , istersen ara bi sor , üstelik kampanyalı ucuza alabilirsin normal fiyatından ...

Bende enduro bot arıyorum ama bunlarda gel beni al diyor yavvv çok güzelmiş ama enduroya gidermi acaba?
abi senin motora oxtar matrix bot ii gider , o da güzel bot ama tabii bunlara göre koruması az...

Sidi'nin enduro için de botları var. Yau satıcı gibi hissettim kendimi. Buyrun şu rafta :)

Bu arada croner motorsiklet değil, motosiklettir doğrusu. Aklında bulunsun :cat:

Burakcığım Oxtar matrix2 modelini Murat ile Onur da söyledi ama o botuda işin açıkcası beğenmedim yavvv amele çizmesi gibi :pale:hiç estetiği yok ama sidi gel bana gel bana diyor:cherry:

croner dainese'ın çizmelerine bakmanı tavsiye ederim.gayet şık ve fiyatıda sidi ye göre daha uygun.yamulmuyosam mototaş'da bulabilirsin.:)

Ben REVİT'I NEMO model çizme kullanıyorum cok memnunum.fiyatıda 300 ytl civarı.Feyizoglundan bakabılırsınız ayrıntılarına.

Gitmez o bot sana otur oturduğun yerde,
Bisiklete binim mahmuz takmış kovboy gibi olursun kızdırma beni akşam akşam.
Bu arada bu side b2 yi nerde bulabiliriz ya ankarada.

Ben Hein-Gericke' den Alpinestar SMX-4 model bot almıştım, yaklaşık 1 sene oldu ve hala taş gibiler.

Ayağı fazla terletmiyor ve hafif bir bot. 220 € fiyatla almıştım yalnış hatırlamıyorsam. Düşünürsen tavsiye ederim, Alpinestar da bu konudaki en kaliteli markalardan biridir.

Alpinestars SMX-4

Ben Hein-Gericke' den Alpinestar SMX-4 model bot almıştım, yaklaşık 1 sene oldu ve hala taş gibiler.
Ayağı fazla terletmiyor ve hafif bir bot. 220 € fiyatla almıştım yalnış hatırlamıyorsam. Düşünürsen tavsiye ederim, Alpinestar da bu konudaki en kaliteli markalardan biridir.
bot cok guselmis gercekten, tam aradıgım gibi, gidip gormek lazım.

1 Aydır Bostancı Korlas'ı arıyorum Sidi b2 geldimi diye 1 Aydır gümrükte diyorlar artık başka marka bakmanın zamanı geldi. Sidi Vertigo Corsa buldum hemde 250€ ye veririm dedi mağza sahibi ama haala b2 istiyorum vertigo corsalar az sonra piste çıkacak gibi duruyolar :)

Yinede Hein-Gericke'ye bi telefon etmek lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar