Motorsiklet Garajım

valla hiç öyle düşünmeyin ben istanbul da k.çımda ki donu çalacaklar diye korkuyorum :p
Ankara'yı ya da başka bi şehri bilmem ama bu da bi laf vardır hırsıza kilit dayanmaz diye.
bende kilitliyorum ama Allah'a emanet ediyorum motorumu yanından ayrılırken. o yüzden o kadar güvenmeyin...

üstad ankarada da durum öyle ama düşün şimdi...demirden çit yaptın motorun etrafına...teorik olarak üzerini kapatsan ya da kapatmasan bi fark yapmaz diye düşünüyorum(çatı olarak) yani hırsız motoru çiti üzerinden atlatamayacağı için (vinç ile gelmediğini düşünürsek) çatı gereksiz olur eğer çok masraflı bi sistem yapılıyosa...

üstad ankarada da durum öyle ama düşün şimdi...demirden çit yaptın motorun etrafına...teorik olarak üzerini kapatsan ya da kapatmasan bi fark yapmaz diye düşünüyorum(çatı olarak) yani hırsız motoru çiti üzerinden atlatamayacağı için (vinç ile gelmediğini düşünürsek) çatı gereksiz olur eğer çok masraflı bi sistem yapılıyosa...

iki kişi Ya Allah diyerek(!) yüklenirse o motoru ordan çıkartır vince falan gerek yok yani hırsız için...

iki kişi Ya Allah diyerek(!) yüklenirse o motoru ordan çıkartır vince falan gerek yok yani hırsız için...

yok üstad naaptın ya...mobilet mi bu..kaldı ki o işlemi yapmak için demirlerin üzerine çıkmaları lazım çitin 1 metre olduğunu düşün bi de..o şekilde dengede durmaları mümkün değil...belleri orda kırılıverir sabah motor başında bulursun adamları hareket edemezler:)

yok üstad naaptın ya...mobilet mi bu..kaldı ki o işlemi yapmak için demirlerin üzerine çıkmaları lazım çitin 1 metre olduğunu düşün bi de..o şekilde dengede durmaları mümkün değil...belleri orda kırılıverir sabah motor başında bulursun adamları hareket edemezler:)

:) :) :) sen öyle diyosan :) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yolun ortasına,kaldırıma falan dımdızlak yapmayın yeter:mrgreen:

işçilik ve yapım aşamasındaki fotolar bunu yapmayı düşünen birçok kişiye ilham verircektir. Hayırlı olsun...

yazlıkta yaptırıyorum arkadaşlar yagmurdan resimleri ekleyememiştim. İskelet bitti kaplamaya sıra geldi . :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

yazlıkta yaptırıyorum arkadaşlar yagmurun dinmesini bekledim resimleri çekip ekleyebilmek için . İskelet bitti kaplamaya sıra geldi . :)

kask mont takım çantası yerleride hazır :) otoparkta yere betona vidalamayı planlıyorum . bi aksilik olmassa yarın izmirdeki evimin otoparkına nakliye olacak .

hadi kolay gelsin...anladığım kadarıyla garaj bahçenizde.o zaman en saglamı ince tuğlayla örebilirsin yanlarını,yada 1-1,5 cm kalınlığında tahta levhada kullanabilirsin...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Çok güzel olmuş ikinci motor sığar düşünce süper son halini merakla bekliyorum

Tebrikler çok güzel olacağa benziyor tamamlanınca yerim olsa bende düşünüyorum böyle ama yer imkanımız yok.

hocam seninki resmen kaçak yapıya girmiş..ha eve kat çıkmışsın ha bunu bahçene dikmişsin:) güzel olmuş ama...kaplama olursa daha güzel olur tabi...kaplama yapmasan bile yere sabitlesen o bile iş görür..hatta boydan yarısını kes yine iş görür...zaten bahçene koyuyomuşsun neden bu kadar teferruata girdin anlamadım açıkçası, koskoca demir sürgü kapı var...kışın burda bırakıcam diyosan o başka...

arkadaslar üstteki yazıyı kimse okumadı sanırım :) yazlığımdaki demirci ustasına yaptırdım . malzeme izmire apartmanların arasına gidecek. dev gib görünüyor ama inanın oyle degıl yarın motoru içine sokunca foto ekleyeceğim anlarsınız . Apartmanın otoparkında arabamdan feragat edip bu malzemeyi koymayı planlıyorum :) bilmem anlatabildin mi .

ölçüler : 2,90 uzunluk / 1,50 genişlik / 2,00 dan 1,80 'e düşen yükseklik .

arkadaslar üstteki yazıyı kimse okumadı sanırım :) yazlığımdaki demirci ustasına yaptırdım . malzeme izmire apartmanların arasına gidecek. dev gib görünüyor ama inanın oyle degıl yarın motoru içine sokunca foto ekleyeceğim anlarsınız . Apartmanın otoparkında arabamdan feragat edip bu malzemeyi koymayı planlıyorum :) bilmem anlatabildin mi .

ölçüler : 2,90 uzunluk / 1,50 genişlik / 2,00 dan 1,80 'e düşen yükseklik .

yazlıkta yaptırıyorum diyince yazlık için yaptırıyorum anladık doğal olarak...valla benim de aklımda var ama dediğim gibi apartman yönetimi ne der bilemem....kaplandıktan sonra daha net olur...sabırsızlıkla bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

bu arada kapısına da 3-5 liralık alarmlardan takabilirsin...iki parça birbiriyle teması kesilince ötenlerden...faydalı olacaktır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

ayrıca kabinin içerisine motoru kilitleyebileceğin bi parça koyacak mısın acaba? güvenlik önemleri adına ne yapmayı düşünüyosun...

öncelik kaplama malzemesini ayarlamayı planlıyorum . Sonra dediğin gibi o alarmın şifrelisi var bende onu takmayı düşündüm. aydınlatma vs . Elimden geldigince kısa sürede bitirip yeni fotoları yükleyeceğim . Kısmetse yarın bi nakliye ve yerine montaj işini çözelim.

garajı da yazlık yapmışın birader , içi dışı bir :p

güzel bir şey çıkacağa benzer , kolay gelsin :cat:

6nvy9.jpg

hocam çatal fenaaa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Naçizane fikirlerimi paylaşayım arkadaşım
az çok anlarım bu işlerden,ellere sağlık öncelikle,
1-yol yakınken kapıyı ortadan iki parça yapın,yoksa kaplamasını ne yAPsanızda ileride o menteşelrden sarkma yapar
2 yan ortalardan birer tane daha dikme attırın zira kaplamanız zamanla bel verecektir
3-tavanada baştan sona bir tane daha profil atın ortadan sarkar
4- tavana atacağınız profili tek parça yapıp şuan ortada olanın üzerinden atarak ekstra sağa solada eğim elde edin çokdaha iyi olacaktır
kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar