motorsiklet delikanlılık işidir

arkadaşlar olayın üzerinden uzun zaman geçti,,,geçmiş oldu zaten...

arkadaş soğuk kanlı davranmandan dolayı seni tebrik ediyorum. böle soğuk kanlı davranacak insan bira profesyonel olmalı bencede sen doğuda görev yapmış ve silah taşıyan biri olarak nerde ne yapman gerektiğini bilen birisisin eğer başka biri olsaydı paniğe kapılıp motorlara çarpabilir sonrada adam öldürmekten ceza evine girebilirdi bereket seni durduramamışlar eğer ki durdursalardı eminim ailende yanında olduğu için ya onları ezerdin yada vururdun neyse olması gereken kötü bir durumdan en az zararla kurtulmaktır sende soğuk kanlılığınla bunu başarmışsın

öncelikle Geçmiş Olsun Sana.iyi Dayanmişsin Ben Olsam Motor Hayatlarini Bitirirdim.seni Tebrik Ediyorum Helal Olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
just_life' Alıntı:
turkishreed,
Bende Ankarada esat cevresine yakin bir yerde bagcılarda oturmaktayim. İş cıkısında eve dönüş güzergahım Esat caddesidir ve gecerken sag tarafta 5-8 kadar motorcu bulunmakta buradaki motorcular işleri geregi orada bulunmaktalar ve bu motor üzerinden ekmek kazanmaktalar ama iş cikişlarinda kural tanımaz bir sekil motor sürdüklerine ve hiç bir önlem almadan yola cıktıklarina her zaman sahitimdir. 2-3 motorcu yola cıktıklarinda benim yanimdan son sürat geciyorlar ya arkamda acı bir fren sesi ile yavaslıyorlar yada birden sollayim önüme kırıp yavaslıyorlar bir ceşit taciz desem yeridir. Ama bende aldırmıyorum bunlara fakat bunlara da bir sekilde dogru yol gösterilmelidir.

ben de esatta oturuyorum
Just_life in dediği kişiler değil sanırım , ama başkaları olabilir.Bana da hareket çekmişlerdi.
Hani bir reklam vardı OPEL CORSA'nın arkasından korna çalıyordu adam araba ufak falan diye , sonra arabadan 4 tane iri yarı adam iniyordu.
Scootera bindiğim için herhalde öyle sandılar , ben de biraz iri yarıyım
sağda durdum.Motordan indim ama yanımda geçip gittiler.....
Ne yazık ki her motorcu kalite barındırmıyor

çok sabırlı imişsin. ama sana yakışanı yapmışsın. işte motorcu böyle olmalı deyip seni örnek gösteriyorum

Burada bir arabanın motoru sıkıştırması vs konusu geçtiği zaman çoğunlukla "demir çubukla dövmek lazım, kaskla girişmek lazım, zincirle ağızını dağıtmak lazım" vs şeklinde, hatta daha yaratıcı teknikler içeren hırpalama önerileri yorumları yaparken bu topicde niye hiçkimse bu iki motorcu hergeleye bu tür şeyler yapmaktan bahsetmemiş anlamadım.. (Kaşınanı kaşıyacaksın diyen arkadaş hariç). Yani araba motoru sıkıştırınca dövmek lazım, motor arabayı sıkıştırınca sinmek mi lazım?:silent: İlle yumurtalar gerekmez, ayakları da iş görürdü.. :p Nefs-i müdafaa.. Şaka bir yana, adamlara haddini bildirmek için motorlarını devirmek veya öldürmek gerekmez tabii ki... Mesela 10 km'ye düşmüşken çıksaydın dışarı, arabamda taşırım dediğin şeyi de bir gösterseydin tanıştırsaydın... Ah ah.. Bunların yanına kaldıkça cesaret alıp tekrar yapıyorlar. Normalde ben de takdir ettim seni iyi yapmışsın, yanlış anlama... :rendeer: Bu da bir yol.. Yapığın şey en doğru olan... Benim demek itediğim:

Diğer topic'de zincir-sopa-kask ile girişme yanlıları burada neden alkış tutuyor anlamıyorum... :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle anlaşılıyor ki ben Ankara'dan ayrıldıktan sonra, bu kent çok bozulmuş.. Süper derecede hem de.

Neyse kötü misal emsal teşkil etmez demek lazım.. Toplumda her tip insan var işte nihayetinde..

Ama olay hakikaten çok tuhaf.

Ben olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum.. O anda kesin hata yapar ve adamlara çarpardım. Belki de şimdi karakol hapishane uğraşıp duruyordum.

Sizi tebrik ediyorum.

Malesef bir motorsiklet kullanıcısı olarak bu gun buna benzer ferdi bir olayda benım başıma geldı.kafada kask yok altında 125cclık bır motor tahminen çan çin çon işi arkadaş mahalle arasında yolu kapatmış zik zak çiziyor.aklı sıra yol vermiyor.hayır güldüm sadece eğitimin ne durumda olduğuna of of ortalık kendini bılmem ne dizisin de piskopat rolunde sanan kaynıyor.nereye gidiyor bu gençlık.yada nereye sürülüyor.:salut:

ya arkadaşlar beni sıkıştıran bir arabaya sadece tekme atıp uzuun uzun korna çalmaktan öte bişey yapamadım. arabadayken bana motorla saldırsalar o sinirle ezerdim malesef....
bir yardımcı komiser arkadaşım var. bu hasta ruhlulardan olan bi kapkaççıyı 3 kez yakalayıp karakola getirmişler. her seferinde serbest bırakılmış mahkeme tarafından. dördüncüde hakkında işlem yapmamışlar karakolda. niye siz de onun suçuna ortak oluyorsunuz diye sorunca, "bir kolunu bikaç kaburgasını kırıp hastaneye gönderdim; başka türlü olmuyor. biliyorum ki iki ay geçmeden yine gelecek buraya" dedi....
hasta ruhlular, hastalıkları da malesef bulaşıcı!

çok önçeki bir olay ama ben bu topiçi hortladıktan sonra gördüm.:)
aynı olayı kendi ailem ile arabada giderken yapıldığını düşündüm tüylerim diken diken oldu.büyük geçmiş olsun. o insan müsfettelerinin de allah belalarını versin.
bençe de en mantıklı olan yolu seçmişsiniz.ançak diğer seçeneklerden gidenlere de(motorlara dokundurmak ya da inip ateş etmek gibi) haksız diyemeyeçeğim.neyse bir daha olmaması dileği ile.

kardeş gerçek bir sabır küpüymüşsün gerçekten sabreden derviş muradına erermiş ata sözü burda yeri olmuş sabrını kutluyorum o motorcu müsvetteleride kendini motorcu sanıyo ahhh ahhhh çok yazık
onlar motorun "M"sini anlamaz be sadece onların yaptıkları şerefsizlik....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar