Burada bir arabanın motoru sıkıştırması vs konusu geçtiği zaman çoğunlukla
"demir çubukla dövmek lazım, kaskla girişmek lazım, zincirle ağızını dağıtmak lazım" vs şeklinde, hatta daha yaratıcı teknikler içeren hırpalama önerileri yorumları yaparken
bu topicde niye hiçkimse bu iki motorcu hergeleye bu tür şeyler yapmaktan bahsetmemiş anlamadım.. (Kaşınanı kaşıyacaksın diyen arkadaş hariç).
Yani araba motoru sıkıştırınca dövmek lazım, motor arabayı sıkıştırınca sinmek mi lazım?:silent: İlle yumurtalar gerekmez, ayakları da iş görürdü..

Nefs-i müdafaa.. Şaka bir yana, adamlara haddini bildirmek için motorlarını devirmek veya öldürmek gerekmez tabii ki... Mesela 10 km'ye düşmüşken çıksaydın dışarı, arabamda taşırım dediğin şeyi de bir gösterseydin tanıştırsaydın... Ah ah.. Bunların yanına kaldıkça cesaret alıp tekrar yapıyorlar. Normalde ben de takdir ettim seni iyi yapmışsın, yanlış anlama... :rendeer: Bu da bir yol.. Yapığın şey en doğru olan... Benim demek itediğim:
Diğer topic'de zincir-sopa-kask ile girişme yanlıları burada neden alkış tutuyor anlamıyorum... :queen: