Motorsiklet alarmı

Yamahanın avrupaki web sitesini gezerken orjinal yamaha alarmları vardı..Kaliteliye benziyordu :) Linki burda.Buyrun bu scooterler için olanı

http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories_parts/accessories/acc_details.jsp?grpId=80&productId=88$1$Alarms&year=-1&pageNr=1&accessoryId=3825

Kendinden alarmlıların beyni yanmıyomu n farkeder devreyi uzaktan yada üzerindeki düğmeden calıstırmak teknik olarak aynı bence, beyin yakan arkadaşların montajında bişey vardır, kısa devrede ateşlemeyi yakar bildiğim kadarıyla

boy

CBR1000RR sahibi olup alarm taktıran var mı? Honda eğer AVERTO Security Kit dışında birşey taktırılırsa elektrik ile ilgili bir sorun yaşanırsa garanti kapsamı dışında kabul ediyorlarmış. Fiyatı 570 YTL + KDV işçiliği ile yaklaşık 750 YTL ye geliyor. Bu fiyat inanılmaz pahalı. Alternatif yok sanırım.

43693.jpg

www.honda-access.com

Sevgili arkadaşlar, yeni nesil kaliteli bir alarmın tek olayı ciyak ciyak ötmesi değil, aynı zamanda herhangi bir risk durumunda motoru (Marş motoru da dahil) bloke etmesidir. Diske takılan kilitlere gelince; onunda riskli tarafı eğer sabah sersemliğiyle unutupta gitmeye kalkarsanız hem diski elinize alırsınız hem de en sağlam bir asvalt teması yaşarsınız. Aslında en etkili yöntem kasko. Bazı sigorta şirketleri motosiklet kaskosu yapmaya başladılar. Ben yakın zamanda yaptıracağım, bilgileri size aktarırım. Sevgiyle, yürekten.

içimizde yaratıcı arkadaşlar var benden fikir sizden uygulama...
ya aküden kilit zincirine veya direksiyon kilidinin olduğu yere elektirik çeksek dokunanı çarpsa anasını satayım iyi olmaz mı?

jarmen' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar, yeni nesil kaliteli bir alarmın tek olayı ciyak ciyak ötmesi değil, aynı zamanda herhangi bir risk durumunda motoru (Marş motoru da dahil) bloke etmesidir. Diske takılan kilitlere gelince; onunda riskli tarafı eğer sabah sersemliğiyle unutupta gitmeye kalkarsanız hem diski elinize alırsınız hem de en sağlam bir asvalt teması yaşarsınız. Aslında en etkili yöntem kasko. Bazı sigorta şirketleri motosiklet kaskosu yapmaya başladılar. Ben yakın zamanda yaptıracağım, bilgileri size aktarırım. Sevgiyle, yürekten.

1650 YTL lik Asya 125T ye yıllık 525 ytl kasko ücreti fazla değilmi ?
Millet tabii Alarm takar , kilit takar ...

Son düzenleme:
grave' Alıntı:
içimizde yaratıcı arkadaşlar var benden fikir sizden uygulama...
ya aküden kilit zincirine veya direksiyon kilidinin olduğu yere elektirik çeksek dokunanı çarpsa anasını satayım iyi olmaz mı?
+++:cat: :rendeer:

bende arn125 var. standardında uzaktan kumanda ve alarm var. bir sorun yaşamadım. tek sorun yanından kamyon vs bol titreşim yapan araç geçince bir kere "cik" diyor o kadar. motor hareket ettirildiğinde sürekli çalmaya başlıyor ve alarm kapatılmadan motor çalışmıyor kesinllikle. kullanım klavuzunda hassaslık ayarı var, kumandayla yapılıyo ama denemedim hiç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alarım dakılir hepsisne ama uzaktan calistiramasini yapmayin

sade alarim yaptirin oyle taktirin

Benim korkum motosiklet alarmlarıyla ilgili , auto-scan(tarama) cihazıyla
alarm kodunun yakalanması ve direksiyon kilidinide bi şekilde halledip motorun
alarm sayesinde uzaktan çalıştırma fonksiyonunun kullanılıp çalınması mümkünmüdür ?

evet uzaktan kumanda ile çalıştırma özelliği kullanıldığında bazı problemler çıkıyomuş.. alarmı taktırdığım yer söylemişti.. marşa gerektiğinden uzun süre bastığından hem marş motorunun yanması mümkünmüş hemde alarma zarar veriyomuş.. :bounce:

bu arada
alarm sayesinde uzaktan çalıştırma fonksiyonunun kullanılıp çalınması mümkünmüdür ?
demiş arkadaşımız.. böyle bişey olsa çok kötü olur ama maalesef türk milleti olarak bunuda çözeriz merak etmeyin..

Mümkündür. Radyo frekanslı tüm alarmları kırabiliyorlar. Ayrıca immobilizer'lı tüm araçların yeniden programlanmış ECU takılarak aracı çalıyorlar. Alarm sizi acemi-deneyimsiz, bilgisiz hırsızdan korur ancak. En güzeli birkaç uğraştırıcı önlemi beraber kullanmak. Örn: Alarm + Disk Kilidi (alarmlıda olabilir) + Alarmlı çelik halat kullanarak sabitlemek ile bayağı bir güvenlik sağlayabilirsiniz. Bunları aşan bir hırsız zaten motoru götürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar