motorluya şaka yapılmaz

benim motorun kuyruk grenajına oturacak, bir de kız arkadaşımın belinden tutacak... ibreti alem olur :wiinkk:

adam haklı tabi...

kaba kuvvet uygulayıp kufur edeceğine ver gazı sal debriyajı tepe taklak uçup gitsin arkandan :)

Denizli İl Temsilcisi
şakacı şuursuz işte bide kask taksalarmış daha makbule geçicekmiş :):):):)

benimle kız arkadaşım olsaydı o motorda bu kadar kolay kurtulamazdı palyaço :)
ben bir şey yapamazdım :) kız arkadaşım fena yapardı adamı :)

motorcuda artist kaskı kendin takmadın tamam senin hayatın degersiz olabilir ama kıza kask taktır bari
cesarete bak hem adamın motoruna atla hem kız arkadasına,bu adam lafta kalmış ama ben saldırırdım bunu yapana

Yapılacak iş mi şimdi bu!Benim de kız arkadaşım olsaydı ve aynı palyaçoluğu bana da yapsaydı kesinlikle hoş görmezdim.Adam yine delikanlıymış,hani kan beynine sıçrasa motoru tek teker yapsa...

Yine iyi sabretmiş. Palyaço fazla yaşamaz bu kafayla :) Türk olmasa gerek :p

F54

türkiyede olmaz böyle şakalar türk motorcu:pr: çarpar

Kocaeli İl Temsilcisi
lan palyaço ! palyaçoluğunu bil şakanında bir sınırı var , cümle alemin içinde yerim ben öyle şakayı valla ::angry2::

motosikletli arkadaş iyi sabretti doğrusu çıplak kafayla değilde kaskım başımda olaydı bi kafada yığardım onu yere töbee töbeee yavvvvvv...

ben orda olsam saldırırdım adama heralde,elimden kurtulabilmesi için benden daha iyi kick boksçu olması gerekirdi,yoksa kemiklerini kırmadan bırakmazdım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaklaban motoru da iyi seçmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar