Motorlu polisler düşmez mi...

bence bu polis memuru motosiklet kazasında ölen arkadaşına ağlıyor,kaza mahaline bakarsanız etrafı şeritle çevrili ciddi bir kaza var ortada...

Baja' Alıntı:
Ne o kanun yapıcı ve uygulayıcısımı olmak istiyorsun. Kanunlara uy polis ceza kesmez. Polisler esas azmış olanlara ve çevresine zarar verebileceklere ceza keser.:farao:

ben polislerin pek çok azmış kişiye ses çıkarmadığını gördüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ccbbdd yaa haklı olabilirsin. Bak şimdi yazdıklarıma pişman oldum. Hakkaten ya dediğin gibi ise :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kazaya niye bu kadar güldünüzki?:pale:

geçen alanyada benim önümdede düştü biri:) ama motorlara nedense bişiy olmuyor yaws

Yan yatmış motor resminin başlığı tam olarak şudur:
"MOTORCYCLE COP TAKES A SPILL!"

Baja' Alıntı:
Ne o kanun yapıcı ve uygulayıcısımı olmak istiyorsun. Kanunlara uy polis ceza kesmez. Polisler esas azmış olanlara ve çevresine zarar verebileceklere ceza keser.:farao:

polis kafasına esene ceza yazıyor genelde. bi de eskişehirde çok fazla bu olaylar.

eskişehirde volkan ve serdarın yaşadıklarını biliyoruz. haksız yere ceza yazıyorlar bazen. konyada da ehliyetsiz racingciler dururken mopedlere ceza yazıyorlar.

:mrgreen: Polisler düşmez mi?...En çok onlar düşüyorlar.

Daha geçen gün metin abiyle kavşağın ortasındaki ağaçların arasına uçtuk.

Allahtan..Ufak sıyrıklardan başka yara almadık.Kaskında bunda büyük faydası var tabii.Çünkü kafa üstü çakıldım ben.Kask olmasa kafa giderdi vallahi.Motorda çimlerin üsütüne düştüğünden ufak lekeler ve akü arzasından başka bir hasar almadı. Ucuz atlattık.

1 km lik yolu yürümemek için adamın arkasına atladık.Az daha canımızdan olacaktık. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar