motorlu bisiklet hakkında neler biliyosunuz yardımcı olun

kardeşim bi arkadaşında görmüş bisikletine motor takmış kardeşimde benden istiyo görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden tşk ederim :)

bisiklete motor takmak motosikletin tarihsel sürecini başlattı
motosiklet günümüzde geçmiş asır a kadar milat kadar gelişmissede biz tam tersini yapar oluyoruz:mrgreen:
ya da bizde bu işin içine giricez ta en baştan ama çok gerisinde emekliyoruz :DDD bize ancak montaj yaptırırlar

tırafiğe çıkamazsın,arkaya eşi dostu bindiremezsin,2 zamanlı bıızzz diye gider en iyisi elektirikli bisiklet derim:mrgreen:

bisiklete motor takmak motosikletin tarihsel sürecini başlattı
motosiklet günümüzde geçmiş asır a kadar milat kadar gelişmissede biz tam tersini yapar oluyoruz:mrgreen:
ya da bizde bu işin içine giricez ta en baştan ama çok gerisinde emekliyoruz :DDD bize ancak montaj yaptırırlar

tırafiğe çıkamazsın,arkaya eşi dostu bindiremezsin,2 zamanlı bıızzz diye gider en iyisi elektirikli bisiklet derim:mrgreen:

Bindirir neden bindiremesin http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-yazin-son-motorlu-bisiklet-kampanyasi-109320250/detay/ :mrgreen: Ama bu tam gezmelikmiş.

ben patronum istedi diye 49 cc olan bir motor kiti aldım bianchi marka bisikletine taktım,çok güzel oldu,gidişi felan ağır rampa olmadığı sürece güzel ama titreşim sorununu hiç halledemedim hala tir tir titriyor.bunun haricinde kullanımı motosiklet den zor çünkü fren kollarından birini bir şekilde ya iptal edeceksin ya da biraz alta alacaksın,onun haricinde frene basmak için motoru devre dışı bırakmak felan ani durumlarda çok kasıyor insanı,yani bana kalırsa ne kadar iyi yaparsan yap güvenli olmuyor,o hızda giden bir bisikleti durdurmak çok zor oluyor yok benim kardeşim yavaş gider dersen ben sanmıyorum yavaş gideceğini...hadi hayırlı işler

bendede var ben 90 kiloyum 55t dişli ile normal yokuşları rahat çıkıyor düz yoldada iyi kaçıyor ben memnunum fren sistemide ben debriajın altına aldım ön freni bunun haricinde papuşları ayda bir değişirsen bastınmı duruyor bende titreme sorunu yok çok rahat diyebilirim modeli skyhawk gt5 66cc (80cc)
buda benim ki
http://www.motosiklet.net/forum/mot...benim-emektar-66cc-motorlu-bisiklet-kiti.html

motoru nerden aldın kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar