- Konu Yazar
arkadaşlar şuan kullandığım motorlu bisikleti sizlere göstermek istedim belki bundan almayı düşünen arkadaşların aklındaki soruları gidermek için modeli 66cc gt5 :cat: motosiklette var ama bu hafif ve pratik olduğu için günlük bununla idare ediyorum 90kg mım
çok dik rampa olmadığı sürece çıkıyor :cherry: orjinal arka dişli 44t idi ben 55t taktım tork arttı en son 50km hız yaptım titreşim aşırı derece yok birde egzozu şu sitesinde olan susturuculudan aldım orjinale göre daha tok ve kalın çıkıyor ilk aldığımda normal jant kullanmıştım ama arka teker çabuk yamuldu bende çift cant aldım 1 yıl olacak sorun yok.yakıtı 100km de 2-3 lt arası yakıyor deposu 2,5 litre ben 500tl ye aldım bisiklet hariç aksesuarlarla ve piston sorunu ile 700 e geldi (bujisi 3 tırnaklı 2 pedalda çalışıyor jikleyi çekip 1dk ısındırmadan gitmiyor ama)
not: motorda 1 kere sekman dağıttı sanırım ilk aldığımda çok zorladım ve içinde sekman parçası kaldığı için tam 2 kere daha piston çizdi ama içini benzin ile temizledim ufak bir sekman parçası çıktı artık sorun yok
not: motorda 1 kere sekman dağıttı sanırım ilk aldığımda çok zorladım ve içinde sekman parçası kaldığı için tam 2 kere daha piston çizdi ama içini benzin ile temizledim ufak bir sekman parçası çıktı artık sorun yok