buda benim (emektar) 66cc motorlu bisiklet kiti

arkadaşlar şuan kullandığım motorlu bisikleti sizlere göstermek istedim belki bundan almayı düşünen arkadaşların aklındaki soruları gidermek için modeli 66cc gt5 :cat: motosiklette var ama bu hafif ve pratik olduğu için günlük bununla idare ediyorum 90kg mım :p çok dik rampa olmadığı sürece çıkıyor :cherry: orjinal arka dişli 44t idi ben 55t taktım tork arttı en son 50km hız yaptım titreşim aşırı derece yok birde egzozu şu sitesinde olan susturuculudan aldım orjinale göre daha tok ve kalın çıkıyor ilk aldığımda normal jant kullanmıştım ama arka teker çabuk yamuldu bende çift cant aldım 1 yıl olacak sorun yok.yakıtı 100km de 2-3 lt arası yakıyor deposu 2,5 litre ben 500tl ye aldım bisiklet hariç aksesuarlarla ve piston sorunu ile 700 e geldi (bujisi 3 tırnaklı 2 pedalda çalışıyor jikleyi çekip 1dk ısındırmadan gitmiyor ama)
not: motorda 1 kere sekman dağıttı sanırım ilk aldığımda çok zorladım ve içinde sekman parçası kaldığı için tam 2 kere daha piston çizdi ama içini benzin ile temizledim ufak bir sekman parçası çıktı artık sorun yok :)
v0gf.jpg

oz7q.jpg

svhq.jpg

0i36.jpg

kc7s.jpg

irkv.jpg

wcv7.jpg

s3er.jpg

r9c1.jpg

87hk.jpg

7uz.JPG

İcada bak.Bi de Türkler motor üretmiyor diyolar.İmkan ver bak neler oluyo gör...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Garib ama mantıklı polis gördümü kontagı kapat .d

Oh be kurtulduk.. Umarım bir daha konu açmazsın bunlarla ilgili :mrgreen: Hayırlısı olsun diyelim...

aynısının 49 cc sini kullanıyorum gayet pratik ama titreşimden elim ayağım uyuşuyor,bisikletten indikten sonra sanki ayağım yere basmıyormuş gibi hissediyorum

bende 125cc lik motor kullanıyorum 2 litreye 100 km götrüyo ortalama hız 60 80 arası bence fazla zorlandığı için okadar yakıyor senn motorlu bisikletin bnce daha az yakması lazım :D

Çorum İl Temsilcisi
Bir arkadaşım yapmıştı ve frenleri tutmuyordu :)

Adam motoru oraya monte etmeyi başarabiliyor ama frenleri beceremiyor vay anasını :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar