Motorlarımızın Hacim Dağılımı

Motosikletinizin motor hacmi kaç cc dir?

• Kullanılan toplam oy
    126
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oylayalım ve görelim motosikletlerimizin hacim dağılım yüzdeleri nasılmış?

Her üyenin 1 seçenek işaretleme hakkı var. 1 den fazla motosikleti bulunan arkadaşlarımız, en çok ihtiyaç duydukları motosikletlerine öncelik versinler. Yani yıl içinde en fazla kilometre yaptıkları motosikletlerini değil, yıl içinde en çok yerlerinden oynattıkları motosikletleri tercih etsinler.

Her üyenin 1 seçenek işaretleme hakkı var. 1 den fazla motosikleti bulunan arkadaşlarımız, en çok ihtiyaç duydukları motosikletlerine öncelik versinler. Yani yıl içinde en fazla kilometre yaptıkları motosikletlerini değil, yıl içinde en çok yerlerinden oynattıkları motosikletleri tercih etsinler.
Paşam benim 2 tane var..
Senin yukarıda kalın olarak işaretlediğim yerde, neyi
belirtiğini anlamadığım için oyumu daha kullanmadım..:silent:
Bi açıklama tam gelsinde oyumu kullanayım..:wiinkk:
Ne bilem boşa gitmesin bari oyum.:queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
250 cc Twister için (151 cc - 251 cc) seçeneğini oylayacaksın dostum! Yoksa seçenekler senin sayfada açılmıyor mu? Bak, öyle bir şey oluyorsa bilemem!

sandık başına arkadaşlar oy kullanmayan kalmasın ((((:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim imza da belli zanten:p

İmzada belli olabilir ama oylamaya katılmak durumundasın ki dağılım yüzdelerini görebilelim.

Paşam benim 2 tane var..
Senin yukarıda kalın olarak işaretlediğim yerde, neyi
belirtiğini anlamadığım için oyumu daha kullanmadım..:silent:
Bi açıklama tam gelsinde oyumu kullanayım..:wiinkk:
Ne bilem boşa gitmesin bari oyum.:queen::queen:

Peki, biraz daha açıklama yapayım:

Mesela 200 cc hacimli ve 650 cc hacimli 2 motosikletiniz var. Bunlardan 650 cc olanını yıl içinde birkaç ay kullanıyorsunuz (uzun seyahatlerde) ve yılda 5000 km. yapıyorsunuz. Öte yandan 200 cc hacimli olanını yıl içinde hemen her gün kullanıyorsunuz (şehir içinde) ama yılda 3000 km. bile yapamıyorsunuz. Bu durumda tercihiniz fazla kilometre yapan değil, yıl içinde daha sıkça kullanılan olmalıdır; Bu durumda 200 cc olan motosikletinizi tercih etmek suretiyle oylama yapmalısınız. Yani, hangisi günlük yaşamımızdaki ihtiyaçlarımıza daha çok hitap ediyor ve daha sık kullanılıyor ise o modele öncelik verilmelidir.

Yanlış anlaşılmasın; yukarıdaki örnekte büyük hacimli motor aynı zamanda veya gerektiğinde şehiriçi ve kısa yol ulaşımları için de kullanılıyor olabilir. Bu durumda büyük hacimli motosikletinize de öncelik verebilirsiniz. 2 motor sahibi olan arkadaşlarımızı kendi vicdanları ile başbaşa bırakmak durumundayım. Gerçek sevgililerini onlar daha iyi bilirler!

Ben daha üstüne bilem binmedim, yerinden de oynatamadım çok ağır :) Katılabilir miyim ankete:cherry:

benim motor yok ama en fazla 100-150 gelir cbr lerden
bi de 600 lükler 2. gelir

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hiç vergi ödemiyosun dimi 100 cc nin altına
yani vergi dairesinden temiz kağıdı falan alırken vergi ödenisi alma sıkıntın olmuyo ddimi?

Abi biz Ertek'in cbr125'i aldık ya, noter alım satım vergisinden muaftır yazmış.

Ama borcu yoktur kağırı istediler, normal vergisi için.:silent:

GKN

Abi biz Ertek'in cbr125'i aldık ya, noter alım satım vergisinden muaftır yazmış.

Ama borcu yoktur kağırı istediler, normal vergisi için.:silent:

125 cc olduu içindir, alım satım için notere ödeme yapmadınızmı:silent:
100 e kadar vergi yok biliyorum ben..
yani ilk defa bi malı kulllanıp karşılığında devlete vergi vermicem:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
125 cc olduu içindir, alım satım için notere ödeme yapmadınızmı:silent:
100 e kadar vergi yok biliyorum ben..
yani ilk defa bi malı kulllanıp karşılığında devlete vergi vermicem:queen:

Ödedikte alım satım vergisinden muaftır diyor, demekki alınan para noter masrafı 140ytl mi ne:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar