motorlara zam yolda

arkadaşlar piyasaların çalkantısı ve dövizin artışı nedeniyle motor fiyatlarına zam geliyormuş. fiyat ayarlaması yapılacakmış, bu sağlam bir arkadaşımdan geldi. Artık başkasının yalancısıyım. Ve şu anda motor satışları dibe vurmuş durumda olmasına rağmen bunu yapmak zorunda kalıyorlarmış.

Artık bu iddia kulağımızın bir köşesinde dursun yarar var...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelsin zam gelsin belki satışlar dibe vurursa hükümet yaptığı ötv zamını
geri çeker başka laftan anlamazlar zaten:silent:

zam zam zam zam..
zaten borsada da dibe vurmuşuz..ulan bikaç olaylagene dumeye basıldı memleketimin güzel gidiş hatı bozuldu bazen siyasi rant için yapılan komplolarmı bunlar diye ciddi ciddi düşünüyorum. olan gene halka esnafa oluyor..

delirdim zammmmmmmmmmm istiyorum zam..ama adam gibi şöle kalın olsun..
:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yamaha da kampanyalı fiyatları bırakıp, liste fiyatına geri dönecekmiş.

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabiki "YOLDA" Benzine hergün zam geliyor. Yolda gidilirmi :D

abi zam zam nereye kadar yetmedimi sömürdüğünüz yemediği helal paralarla göbek kocalttığınız ya arkadaşlar deli oluyorum herhalde!!!
::eek:uups::

gelsin tabi ne diyeyim ötv artsın benzin zamlansın motorlarda zamlansın dünyanın en pahalı benzinini biz kullanalım,en pahalı fiyatlarla motora biz binelim yada binemeyelim faizlerde artsın artsın artsın...içimden geçenleri buraya yazsam eğer içeri atarlar beni onun için yazmıyacam ama nasıl okuduğumu siz düşünün...:pr: :pr: :pr: eşşek gibi vergi ödüyoruz yine yaranamıyoruz anlamıyorum yaa.

verginin verigisini öderken bu gelen zam bence normal alıştık artık ya benzin ya ötv ya motor zamlanır yok dolar düştü yok yükseldi borsa düştü bilmemne yeter yav biryere kadar dur denmeli artık

bu ülkeyi terkedip artık hayatı yaşıycam.. başka caresi yok sanırım.. bakıyorumda avrupadaki veya amerikadaki yakınlarıma çalışıyorlar ve insan gibide yaşıyorlar, tatillerini yapıyorlar alım gucleri oldukca fazla ve ne bileyim ya daha rahatlar daha kolaylar, devlet idaresi olsun ulke yonetimi olsun bambaşka..
ülkeme bakıyorum yollar berbat , egitim duzeyi ile alakalı trafikte bi suru ayıyla heryerde bi suru insan olmayı basaramamıs hayvanlarla ugrasıyosun.. çalışıyosun çalıstıgın eline gecmeden ay sonunu dusunuyosun... anlamıyorum ben bu işleri herkes yolunu bulmuş dolandırıcılıkla pislikle kral oluyolar adam gibi calısan sürünüp duruyo...
yok oyle artık.... ne bileyim yaa yinede halime şükürler olsun ama yinede cevremdeki bi suru olumsuz şeyleri gordukce bu ülke hakkında ümidim gittikçe bitiyor... :(

kawasaki zammını fiyatrlarını euroya dönüştürerek yaptı. bundan sonra euroya gelen her yükseliş zam demek olacak kawasakide.

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üzerimize çok geliyorlar.:mrgreen: Tek korkum ya artık bütün bu olanlardan zevk almaya başlarsak :queen:

soyledıklerıne gore hukumetın her yer gunluk gulıstanlık ya bende bı sorun var yada bunlar bızı keklıyor:pr:

ryan82' Alıntı:
soyledıklerıne gore hukumetın her yer gunluk gulıstanlık ya bende bı sorun var yada bunlar bızı keklıyor:pr:

her hükümet iyi gösteriyor durumu. zamları çöken sektörleri değil iyi şeyleri anlatırlar.:farao:

Cem Yılmaz'ın dediği gibi bunların görevi bizi "Düzeltmek",Adamın işi bitince kaçıcan.Eğer sende duruyosan o zevke giriyomuş.Denildiği gibi asıl problem alışkanlık yaparsa!::xtongue:

ceko35' Alıntı:
bu ülkeyi terkedip artık hayatı yaşıycam.. başka caresi yok sanırım.. bakıyorumda avrupadaki veya amerikadaki yakınlarıma çalışıyorlar ve insan gibide yaşıyorlar, tatillerini yapıyorlar alım gucleri oldukca fazla ve ne bileyim ya daha rahatlar daha kolaylar, devlet idaresi olsun ulke yonetimi olsun bambaşka..
ülkeme bakıyorum yollar berbat , egitim duzeyi ile alakalı trafikte bi suru ayıyla heryerde bi suru insan olmayı basaramamıs hayvanlarla ugrasıyosun.. çalışıyosun çalıstıgın eline gecmeden ay sonunu dusunuyosun... anlamıyorum ben bu işleri herkes yolunu bulmuş dolandırıcılıkla pislikle kral oluyolar adam gibi calısan sürünüp duruyo...
yok oyle artık.... ne bileyim yaa yinede halime şükürler olsun ama yinede cevremdeki bi suru olumsuz şeyleri gordukce bu ülke hakkında ümidim gittikçe bitiyor... :(

Abi ne güzel söylemişsin. Babam bi yandan hükümet bi yandan. Telefonumu satıyorum motor alabilmek için şimdide zam diyorlar. Ağlamak istiyorum ben yaaa :pale: :pr:

Alacam ulan size inat alacam

valla motorlara zam yolda degıl geldım bılem motomax acıkladı yenı fıyatları sıtede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar