motorlara gıcık giden aynı zamanda hastası olan bir garib insan

Zaten 3 ytl den aşağıda yakıt vermiyorlar

Ama bazen müşterilerde çekilmez taleplerde bulunuyorlar yüz bulunca astar istiyorlar

Sezarın hakkı sezara kim haklıysa o :cat:

sden haklı olabilirsin.ben lokantacılık yapıyorum az çorba 1,5 ytl kredi kartı ile ödeyen insan çok.ama müşteri hep haklı buda bir gerçek

yanlız pompacı arkadaş sanki emir veriyormuş gibi ne o öyle bozuk para verme yüz ytl verme senmi müşterisin benmi müşteriyim. yazmadan önce bi düşünmek lazım bunları

ben pmpacının tripleri yüzünden kaç tane istasyon değiştirdim.

sebepelri sıralayım;

1-İstasyona giriyorum saat öğleden sonra 1 suları kimse yok, kornaya basıyorum hala kimse yok. marketin yanında açık bi kapı gördüm gittim oraya; Bize bakıcak kimse yok mu dedim. pompacılar yemek yiyormuş ben yemeği mi bekleyeceğim? Ondan sonra pomapacının dayıma deiği laf olayı kopardı. " bekçi mi dikicez pompanın başına?"
2-Bu dayımın başına geldi. İstasyona gidiyor. 5 liralık benzin alıcak Scooter zaten o kadar alıyor :p Pompacı eleman; liralık benzin vermiyoruz. ::rantinp:::ranntign::pokey::::eviiil::
3-en çok sinir olduğum mevzu ise fiş vermekteki isteksizlikleri alıyorum benzini bunu 5 ytl içinde demiyorum fullediğimdede aynısı oluyor. "abi fiş?", "Geçmiyo ki iadede", "İşine yaramaz." vs vs. ya da plakaya bakmaya yada sormaya üşenenlerin taktiği sallama plaka girmek :pr:

mahallemde bir sürü istasyon var eleye eleye 2 tane kaldı :)

Topiği açan arkadaş bizim evin orda ki petrol de çalışıyor, ordan alıyorum bende. Her seferinde 10 ytl lik alıyorum, hiç bana ters davranmadı :mrgreen: Motorda ki stickerı gördü ve aaa üye misin dedi bana, puhahahaaha evet üyeyim. :queen:

Ben bu güne kadar hiçbir pompacıyla ters düşmedim.Çünkü alacağım kadar deyip içeri gidiyorum.KREDİ KARTIMI :mrgreen: çektiriyorum.Geldiğimde slipimi arkadaşa veriyorum.(kredi kartı slipi yanlış anlaşılma olmasın.)Basıp gidiyorum.

Falconla biz de öyle yapıyoruz marlboro cygnusla olmuyo :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bence her zaman müşteri haklı tabi haklı diyede satış yapanı ağlatması gerekmiyor ama 3-5 veya 1 ytl lik benzin almış kime ne ? sen maaşını almıyormusun zaten oradan kimin ne kadar aldığı seni ne ilgilendirir..

Hayat boş....
MT ile çoş:)
:) Güzel konu ama herkes kendine göre haklı her yerde olduğu gibi bu sektorde de iyi insanlar var kötüsüde iyi müşteride var kötü müşteride :rendeer:

POMPADA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1-5 YTL ALIPTA 100 YTL VERME
2-PARAN OLDUĞU HALDE 2 VEYA 3 YTL BENZİN ALMA
3-MÜMKÜN OLDUĞU KADAR METAL PARA VERME
4-5 YTL YE KREDİ KARTI ÇEKME
5-BENZİN DÖKÜLDÜĞÜNDE POMPACIYA KIZMA
6-DEPO KAPAĞINI KENDİN AÇ
7-SAKIN OLA KORNA ÇALMA
8-kesinlikle ruhsat veya kimlik bırakmayın
9-8-EN ÖNEMLİSİ BANA KIZMAYIN BU GENEL OLARAK POMPACILARIN GICIK GİTTİĞİ HUSUSLARDIR
unutamamki benimde motorum var ama psikolojik bir yapı bu ne yapalım???????????

Arkadaşım; bir yerde sende haklısın fakat biliyorsunki binlerce çeşit insan var. Bu dediklerinin olması imkansız. 9 madde sıralamışsın, bu 9 maddeyi yerine getirecek insan sayısı okadar azdırki oda sana denk gelirmi bilmem :)

Genelleme yapmak gerekirse sabırlı olmaktan başka çareniz yok.Hadi kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar