motorla kız kaçırdık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar dün gece arkadaşımın sevdiği bir kız vardı, 2 yıldır birliktelik yaşıyorlardı, bir kaç kez kızı istemelerine rağmen ailesinden olumlu cevap alamadığı için kızı kaçırmaya karar vermiş, :queen: benden yardım istedi, ee araba bulamayınca benden motoru istedi , kızı kaçırmış :queen:bende kankama yardımcı oldum :mrgreen: malesef foto çekme fırsatı bulamadık :cyclopsan

hadaba inanmam bunuda duydukya herşey mümkün artık

2 yıldır birlikte yaşıyolardı:S
kız babasına deseydiya birlikte yaşıyoruz zaten diye, mecbur verirdi:)

neyse be be birade uzatman olmuş bitmiş bi durum alan almış satan satmışş evli evine köylü köyüne

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bohçayıda topcase koymuşsunuzdur (hayırlısı olsun):mrgreen:

Hayılısı olsun. Kızın babasını barışmaya ikna ederler inşallah.... Haaa birde artık kız babası tum motorlara kin düymaya başlarsa o kotu olur...

Resim çekemedik derken? :silent: Merak ettik valla,kızın balkondan bohça atış anını,çarşafla aşağıya inişini falan :mrgreen::p

Hayırlısı olsun.

Neşelendim valla güzel ve neşeli bir haber :mrgreen: umarım sonu güzel olur... Sonunda barışırlar ve evde mutlu mesut olurlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kızın yaşı tutuyor mu sen ondan haber ver:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
2 yıldır birlikte yaşıyolardı:S
kız babasına deseydiya birlikte yaşıyoruz zaten diye, mecbur verirdi:)
kızın babası biraz aksiydi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 PM ----------

bohçayıda topcase koymuşsunuzdur (hayırlısı olsun):mrgreen:
kızı kaçıran ben değilim, çok sevdiğim bi arkadaşım, aslında motorumu kimseye vermem ama, bende onu kıramadım, kızı kaçırdıktan sonra motora bir zarar vermemiş , çok sevindim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

Resim çekemedik derken? :silent: Merak ettik valla,kızın balkondan bohça atış anını,çarşafla aşağıya inişini falan :mrgreen::p

Hayırlısı olsun.
heyecandan çekemedik, aslında o anı ölümsüzleştirmek lazımdı:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------

kızın yaşı tutuyor mu sen ondan haber ver:)

kızın yaşı tutuyor ama, şimdi ailesi kızı fellik fellik aryorlar, tabi babasının benim motorumla kızının kaçırıldığından haberi yok:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar