motorla kaza yaptım ve omzum kırıldı yardım

motorla kaza yaptım arkadaşlar ve omzum kırılmış ilk başta çatlak gibiydi ama rotgende kırık olduğu belli oldu cuma günü yani dün iftar saatine yakın kaza yaptım anca acile gittik orada rotgen çekildi ve koluma sadece askı gibi bağlayıp gönderdiler ortabedici pazartesi gelsin demişş tabi önceden hiç kırık çıkık olmadığından tedirginimde sorduk birşey yapmayacağız sadece kolluk vereceğiz o kendi kendine olacak iyileşecek flan dedi ortabedici ama ben nasıl olacağını bilemiyorum sebebi kemikler birbirinden ayrı başından omuz kırılması geçiren arkadaşlardan yardım istiyorum nasıl bir tedavi oldular ve geçirdiler anlatırlarsa sevinirim

omuzla ilgili bi bilgim yok ama geçmiş olsun çokmu kotu bi kaza geçirdin

aslında o kadar değil ama nasıl oldu bilmiyorum suç benimdi park yerinden motorla çıkıyordum bir an dalmışım artık nedensa todaylı başka bir motor sol tarafımdan vurdu tabi düştüm o ara nerde olduysa kırılmış

Gecmis olsun kardesim.heralde dedikleri gibi kolluk vereceklerdir sadece.Omzu alcili birini hic gormedim simdiye kadar.

bsd

aslında o kadar değil ama nasıl oldu bilmiyorum suç benimdi park yerinden motorla çıkıyordum bir an dalmışım artık nedensa todaylı başka bir motor sol tarafımdan vurdu tabi düştüm o ara nerde olduysa kırılmış
Cok gecmis olsun. Iftara yakin zamanlarda zorunlu olmadikca motor kullanmamak lazim aslinda. Trafik manyaklasiyor.

Mersin İl Temsilcisi
keşke tüm bu merakını muayene olduğun bölüm için de sarfetseydin. ortapedi değil, ortopedi... elindeki evrakları iyi okursan ve doktorun sana söylediklerine inanırsan forumlarda tedavi olmayı bırakırsın sanırım :)

Geçmiş olsun Acil şifalar dilerim.
Şuanda en önemlisi kırığın hareket etmemesi P.tesi doktor gerekeni yapacaktır.

geçmiş olsun fatih..bu olay ailen tarafından motoru bıraktırmalarına sebep olabilir..

geçmiş olsun.

omuz kırıkları alçıya alınmaz, kolluk vb. kullanılarak kırığın kendiliğinden kaynaması beklenir.

Geçmiş olsun. Bende küçükken bisikletten düşüp köprücük kemiğimi kırmıştım. Alçıya almamışlardı.

Geçmiş olsun. Askıda kendi kaynaması beklenecektir omuz kırığının, omuzu hiç komple alçılı birini görmedim şimdiye dek ..

Geçmiş olsun kardeşim, üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

geçmiş olsun ,askıda kaynaması gerekiyo sanırım ama yamuk kaynamamasına dikkat etmek lazım onun için sürekli kontrole gidip yeni rontgen çektir yamuk kaynıyosa tam kaynamadan doktor onu oynatıp düzeltebiliyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar