motorla ilgili kötü hatıralar

Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyo
sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotoğraf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydeki evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotoğraflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum tam eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu.

Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyo
sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotoğraf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydeki evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotoğraflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum tam eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu.

Ömrümde gördüğüm en uzun kombo :mrgreen:

Diyecek bir şey bulamıyorum bu kadar üst üste talihsizliğe :santa:

Mertcan koca topicte en çok buna güldüm allah da seni güldürsün kardeşim :mrgreen: Büyük geçmiş olsun yerinde olsam bırakır giderdim, 1-2 gün sonra gider alırdım motoru :cherry:

ogün başıma ne yağdı bilmiyorum hatta konu açmıştım 10 yorumdan 12 si git abdest al dı :D

Motosikleti
Cbr 650F
yaklaşık hızım 20-30. kaskın camını açtım arkadaşa birşey söylemek için. sırada gözüme ne girdi bilmiyorum ama gözümü açık tutacak durumda değildim. 2 saate zor kendime geldim o kadar yüzümü gözümü yıkadım nafile ertesi gün tamamen geçti

90'l yıllarda 5.vites gazlamışken hava almak için kaskın camını sadece bir parmak araladım. Manisa yakınlarında bir yerde o aralıktan arının girip gözümün altına ince bir işçilik yapması.

Bir tek kaskın içinde delirdiğimi hatırlıyorum. Önce ne olduğunu anlayamadım. Bir taraftan bağırıp bir taraftan vitesleri indirerek motoru sağa çektim ve durdum. Kaskı çıkardığımda kucağıma düştü şerefsiz.

O günden sonra bir daha hava almak için kaskın camını aralamadım :)

vallahi üstad hiç sormayın şu arı olayı sanırım manisada standarta bağlamış durumda geçenlerde benimde başıma geldi aynı olay ancak Allah'tan sokma olayı olmadı. camı hafiften bir açtım rüzgarında etkisiyle sanırım uçtu gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar