Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine bir logar kapağı faciasi... City grip taksaydı düşmezdi :queen:
Hahaha oluroyleBen buna niye güldüm
Ayrıntıya bu kadar dikkat. Pes vallahi. Helal olsun.
ilk arka ayağı yol tutuşu kaybetse, drift yaparak geçerdi. :bounce:Yine bir logar kapağı faciasi... City grip taksaydı düşmezdi :queen:
soldakı kurye arkadas ss yada naked makına sahibi galıba
......soldaki arkadaşın boyu biraz uzun bacaklar içeri girince sıkıntı yaşıyor bence....
yerler ıslak , ön tekerin kaldırdığı su pantolonun bilek dış tarafını sukuterde olsa ıslatır , ayağını geri çekmesinin sebebi budur bencevitesli motor daha vahim.. ayaklarımı yolcu pegine koyuyorum bazen viteslide
![]()
Özlemişim Street Fighter müziklerini. Guile sevmezdim ama en iyi müzik introsu da onundu
buda şarkıyı arayanlar için acapella versionu : https://www.youtube.com/watch?v=4qwKCQ4M2Nw
Hakikaten çok sağlam müzik, dinlemişsindir büyük ihtimalle ama bende şöyle bir şey vereyimhttps://www.youtube.com/watch?v=BqrN6vOq0g0
Selamlar, sırf bu cevabı onaylamak için üye oldum. Bacaklar leylek olunca öyle binmek gerekiyor.soldaki arkadaşın boyu biraz uzun bacaklar içeri girince sıkıntı yaşıyor bence.. arkada da kutu var geriye gidemiyor.. klasik uzun paketçi küçük scooter problemi yani.. bizim bir arkadaş var Ankara da lakabı minikybr nin üzerine binince altındaki motor bisikleti andırıyor ve amortisörler işkence çekiyor
![]()
Selamlar, sırf bu cevabı onaylamak için üye oldum. Bacaklar leylek olunca öyle binmek gerekiyor.
Selamlar, sırf bu cevabı onaylamak için üye oldum. Bacaklar leylek olunca öyle binmek gerekiyor.
Bizde tam sizin gibi bireyleri bekliyoduk, hoşgeldiniz.clickbait.....
Okurduk yawAhaha.
Buna gerek yoktu.
3 sene o arkadaşın çalıştığı firmada çalıştım.
Bende öyle kullanırdım.
Sebebini burda yazsam kimse okuma zahmetinde bulunmazdı.![]()
Ee tabi niyet farklı awsomee hanım. anketede bi el atın bakiiimmm.izleyip 3 dakka sonra anladim efsaneyim gene![]()