motorla giderken cep kapalımı olması lazım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
öyle bir yerde çalıyorki telefon durcak yer yok çıkarıp bakamıyorsun hiç susmuyorda bütün dikkat yolda müsait bir yer buluyorsun telefonu çıkarıyorsun bu sefer karşı taraf bıkıyor kapatıyor birde gizli no olursa geri arama şansın yok bekleki birdaha arasın böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız telefonu kapatırmıydınız yada neyapardınız.

Ben kapatmıyorum cep telefonumu, zaten çalıncada duymuyorum motorun sesinden. Dikkati dağıtıyosa sessize alınabilir. Telefonu kapatırsak, o anda motora bindiğimizi bilen yakınlarımız merak edebilir, kaza mı yaptı bişey mi oldu diye.

çoğu zaman hiç istifimi bozmam.
beklediğim bir telefon varsa, müsait şartlar oluşunca durur bakarım.

en sıkıcı olanı ise, durup, eldiveni, kaskı, telefonu çıkarıp tam açacakken kapanması. dediğin gibi numara görünmüyorsa, mecburen 1-2 dakika bekliyorum.
telefonu cebime koyup, eldiveni, kaskı takıp, tekrar yola çıkınca zır zır öterse, artık olan oluyor.
biraz günaha giriliyor o zaman. :)

kulaklık takmak ise, rahatsız ettiği için, hiç denemedim bile...

müsait bir yerde durup, kask çıkartmadan telefonun hoparlör tuşuna basarak telsiz kullanır gibi sorunu hallediyorum.:mrgreen:

Ben çalınca cevap vermek için dururum ama cevap vermeden kapanırsa aynen devam ederim çok kasmam cevap vermek için açıkçası.

motorda tel göstergesi olduğu için 3-4 saniye önce yanmaya başlıyor kenara çekip bakıyorum şimdiye kadar bi4r sorun yaşamadım

müsait bir yerde durup, kask çıkartmadan telefonun hoparlör tuşuna basarak telsiz kullanır gibi sorunu hallediyorum.:mrgreen:

Flip-up ; kaskın önünü kaldırıyorum! Telsiz gibi kullanıyorum.

Telsiz kullanırken de zaten yolda anonsları duymak mümkün değil. Yaka mikrofonu ve kulaklık almayı düşünüyorum! :cat:

en iisi açık kalsın ama cewap werilmesn.. arayan bidaha arar zaten!!!

Değil Araba kullanırken motor kullanırken, yürürken bile tehlikeli.

Varsın bir daha arasın. Arayan kişi benim canımdan dahamı önemli.

aziz dostum bence senin için cep telefonu önemli. Telefonunu otomatik cevap konumunda kulaklıkla lullanabilirsin. Böylece ellerin gidonda iken seyir halinde karşı tarafla görüşme yapman olanaklı hale gelir. İyi yolculuklar...

aziz dostum bence senin için cep telefonu önemli. Telefonunu otomatik cevap konumunda kulaklıkla lullanabilirsin. Böylece ellerin gidonda iken seyir halinde karşı tarafla görüşme yapman olanaklı hale gelir. İyi yolculuklar...

bende kulaklık kullanıyorum ıkıncı çalmada telefon otomatık olarak acılıyor.böylece hem yoluma bakıp hemde telefonla konuşabılıyorum.Bence cok faydalı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tlf

çok iyi fikir ama gezilere nisanda başlayacağım o zaman denerim.

Ne telefonu kapatırım, ne de kim aradi diye telaşlanırım.Malum, ögrenciyiz.Ana, babadan başka kim ararki?

ben telefon çaldığı zaman istifimi bozmuyorum. Bilen biliyor cevap vermiyorsam büyük ihtimalle motor üstündeyimdir. Dolayısı ile durunca ben arıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çalsın, sonra geri ararım. Zaten gizli no ise zaten hiç açmam.

"Aradığınız kişi şu anda motosiklet üzerinde seyir halindedir.Lütfen daha sonra tekrar arayınız." :mrgreen:

telefonu hoparlor konumuna getirip ön vizörden içeri atıyorum ... soora ön vizörü de kapıyorum :queen:
Şaka bir yana açmıyorum , ama kulaklık işi güzel :cat: bluetooth da olabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar