arkadaşın dediklerine kısmen katılıyorum bende bu işi uzun süredir yapıyorum çalışma şartları başta dile getirilir kişinin eline asgari ücret geçer
bunun üstü de bakım ve yakıt masrafı dır.ayrıca motosiklet kendine aittir.arkadaşın da dediği gibi bedava gazete diye birşey yok her gazete faturalandırılır tahsilatıda yapılır.izin olayında haklı bir düzenleme olması gerekir.zorla abone olayıda doğru değil kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz. aboneler kimi gönülden alır. kimi menfaat beklediği için alır. kimiside çocuğu dersaneye yazdırdığı için ygs lys sbs dergilerinden faydalanmak için alır.dağıtıcı dağıtım ve tahsilattan sorumludur.alınamayan tahsilat dağıtıcıdan tahsil edilmez.dağıtıcı tahsil edemezse gazete temsilcisi devreye girer oda alamazsa sisteme batık olarak girilir.arkadaşım işi kavrayamamış aboneyle tartışmanın anlamı yok tahsilatı yapamıyorsan temsilciye bildirirsin ve iş senden çıkar.ben bunca zamandır torpilli birine rastlamadım. arkadaşta kısa zamanda çalıştığı için varsayımlarla konuşuyor.arkadaşım para para demiş 150 den fazla ülkede binleri aşan okullar var araştırmanı tavsiye ederim. burdaki öğrenciler türkçe fizik kimya v.s eğitimler alıyorlar ve bu öğrenciler bir gün kendi ülkelerin de mevki sahibi türk dostu olacaklar.[bu ülkede 1900 lü yılların başından beri fıransız ingiliz amerikan kolejleri var...!] fetullah gülen hocanın bu projesine politikacılardan alparslan türkeş ,bülent ecevit ,muhsin yazıcı oğlu v.s sanatçılardan barışmanço ,cem karaca v.s medyadan m ali birand ,fatih altaylı v.s bir çok kişi tam desteğini vermiştir.araştırması bedava onca yapılanlar bedavamı yapılıyor elbette bunu bir bedeli var.sorun hizmette değil insanların bencilliğnde,menfaatciliğinde...!
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
araştırın arkadaşlar peşin hükümlü olmayın:silent:
Araştır arkadaşım o proje Fethullah Gülen'e ait değil Turan Yazgan a ait Özbekistan da o okullar neden yok bunu da araştır . Mesele Türk okulu değil çünkü Turan yazgının Türk okulları hala açık . Alparslan Türkeş siyasi manevra olarak değerlendirir ve yazar bu hareketini. Bülent Ecevit siyasi menfaatler doğrultusunda destek verir . Muhsin Yazıcıoğlu' sadece bu ülkenin geleceğinin eğitim le kurtulabileceği gibi bir şeyler söyler Cem Karaca ve barış manço yukarıdakiler ve vs.ler eğitimden anlamayıp eğitimci olmayıp pedogojiden uzak insanlardır . Araştır arkadaşım o okullarda nasıl bir toplum mühendisliği uygulandığını araştır . Yüzyıllardır maturudi olan Türklerin mezheplerinin neden eşhari yapılmaya çalıştığını bunun toplumdan neleri alacağını araştır .
Son düzenleme: