Motorize gezgin Ümmet abi ile Antalya buluşmamız =)

Hepinizin bildiği sevgili Ümmet abimiz üç günlük Antalya Motoran Bayii Toplantısına geldiği için beni çok mutlu ederek bi kaç saatini ayırmıştır...:)
Gün geçtikçe, bu sitenin diğer forumlara benzemediğini, kurulan dostlukların pamuk ipliğine bağlı olmadığını anlıyorum... :) Çektiğimiz üç beş resmi buraya ekliyorum. :cat:

Ümmet abi benim cynusun üstünde :) Nasıl ama :)

Ümmet abinin motorundayım, minicik kaldım ya :p :p

Evet daha fazla motorumdan ayrı kalamadım ve işte kızımmmmm, aslında pembe değil :silent: nedense öyle çıktı :silent:

Pembe delisi Tubişe pembe motosiklet :p :p :p

Bu da son resmimiz, yeter yahu :p :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
ELine sağlık dishy kardeş,güzel fotolar.Yani Ümmet Abi,kışın gezmem falan dedin ya taaa Antalya'ya gitmişsin.İkinizde süper çıkmışsınız.:cat:

Çok güzel olmuş. Yalnız pembe hastalığına hayranım. Masadaki motosiklet bile pembe :p :mrgreen:
Umarım bigün bana da nasip olur, önce motosiklet, sonra Ümmet abiyle tanışmak.

Motor Ümmet abimin hediyesi yalnız :) Altını çizelim :)

evet güzel buluşma tanışma olmuş kanımca adanayada bekleriz sizleri bu yaz da antalyadayım aynı şekilde karşılanırmıyız acaba

off yaaa ınanmıyorum sızeee..bole bır sey ve neden benım haberım yok suan ummet abı hala ordamı yaaaaa offff.....:pr: :salut:

eline saglık dishy güzel resimler.
ümmet abininde hediyesi süper senin pembe merakına göre motoru bulmuş. pembe transalp alana kadar o motorla idare et:p

Güzel resimler,güzel şehir,güzel dostluklar..:rendeer: Yüreğinize sağlık..Ümmet abime buradan selamlar ve sevgiler..Antalya MT ye de tabi ki...:rendeer:

Super valla ya herhalde senın Dıjı kamera kırmızıları pembe yapmaya ayarlamıs ummet abının monta sankı pembe cıkmıs hehe :) Ummet abım motoru buyutmus ben gormediydim :)

ümmet abi bizim deer_152 özgürün yanına gelmişti ilk yardım kursundan verilen çantaları volkanın dükkanından(bakırköyde) almaya giderken ümmet abinin orda olduğunu ögrendim ama ben gittiğimde ümmet abi çıkmıştı sağlık olsun
paylaşımın ve resimler için saol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmetabiye dur durak yok yakalayanlar cekiyor fotoyu erol abi sansına küs baska zaman artık

paylasım için teşekkürler

mes

çok teşekkürler Dişi...İkiniz de çok güzel çıkmışsınız.Bodrum'dan sevgilerimizi yolluyoruz:cat: :rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abiye pempe yakışmamış :p

ümmet abiye cinyus küçük gelmiş :mrgreen:

dishy fotoğraflarda pempeleşmiş :queen:

güzel fotolar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
heeyt be ümmet abim benim memlekete gitmiş.abi neresi orası yaw?çallı mı?kalekapısımı?güllük mü?bende gelicem dishy!artık benide karşılarsın olmazmı?

ne güzel gezmek... Fotoğraflar çok güzel.. Keyfli zaman geçirdiğiniz yüzünüzden bellii...

abi pembe pembe ne güzel yakışmış Cygnus:mrgreen: Bu arada yeni motorada etiketleri doldurmaya başlamışsın:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vaybe babamız ortalığı yakmış pembe motoruyla sen istanbula dönde sana
bir nazarlık takim:p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar