Motorize ekiple Arhavi Mençuna Şelalesi

Bu gün Artvin Arhavi Mençuna Şelalesi'ne doğru yol aldık. Asfalt+toprak+yürüme kombinasyonuyla iyi bir gezi oldu. Şelale Karadenizde sanırım en büyük şelale. daha önce de bir öğretmen arkdaşımla gitmiştim. şimdi 7 motorcu gittik. güzel gezi oldu. işte fotolar

Ardeşen'de burada toplanıyoruz

Arhavi'deyiz

şöyle değişik bir açıdan foto alıyoruz.

"o an" tarzı fotoğraflardan :mrgreen:

Arhavi'de Lipton çay fabrikasında Ahmet ustanın babasını ziyaret ediyoruz.

"o an" fotoğraflarından bir tane daha

Ortacalar beldesinde Çifte Kemer Köprüler'in oradaki bu tesiste midemize biraz muhlama koyuyoruz:)

Bu köprü Çifte Kemer Köprülerden bir tanesi:).

Mençuna Şelalesi'ne az kaldı.

Motorları buralara sağa sola parkediyoruz. bundan sonra biraz yürüme gideceğiz. hafif tırmanacağız

Bu da ne:silent:eek:rmanın içerisinde bir cbf:p arkadaş patika yola doğru biraz tırmandı da ormanın içine doğru:mrgreen: yalnız bundan sonrasını çıkamadı tabi:pr:

işte Mençuna Şelalesi

Bu da ben:)

Eğrelti otları

Artık dönme zamanı

bir tesiste çay içiyoruz.

bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz:king:

Motosikleti
Honda Crf250L
Yusuf bu şelalenin ne kadarı stabilize?

Her ay Karadenizi tavaf etmeme rağmen yine özlüyorum oraları,geldiğimde sizlerle tanışmak isterim. Ama her geldiğimde malesef 4 tekerle geliyorum.:jocolor: Süper bir gezi olmuş tekerinize sağlık

güzel gezi olmuş...tekerinize sağlık...diğer arkadaşlarda üyemi bilmiyorum ama...hepberaber çekindiğiniz fotolarda...soldan sağa brds(hakan),fusuy364(yusuf)
şeklinde tanıtırsanız daha bir aile oluruz...tekrar teşekkürler...

teşekkürler.sağolun.
uthec 4 km stabilize. 15 dk. da yürüme ile çıkılıyor.stabilize yolun çok kötü yerleri de var yalnız. ama cbfler hiç zorlanmadan geçtiler o yolu yavaş yavaş
brds onlar üye değil. ama siteyi biliyolar. bazen takip ediyolar. isim olayını bir dahkine o şekilde yapacağım. dediğinize kesinlikle katılıyorum.

Birde İstanbul durmadan geziyor diyene bak,
Bi yerinizde durun,başım döndü resimlerden,yeşilin tonlarından :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar