Motordan ne zaman düşülür

Biri Mt Etkinliklerinden uzak duracagına söz vermişti ama bu virus gibi birsey demekki ....

İnsan uzak duramıyor ; ölmek içinde kendini yıttıyor... Tr ye döndüğümde bende bir katılayım bakayım nasıl bır sey dıye :))

KÖR ÖLÜR BADEM GÖZLÜ OLUR/

Kel ölür sadece

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilgiler çok yararlı sağolun..

arkadaşım anlatıyor ve benim aracılığımla forumdaki deneyimli arkadaşlara soruyor:izmir yolunda saatte 120 km ile giderken düz yolda ve hiçbir neden yokken motor aniden sağa yattı ve sürüklenmeye başladım.yaklaşık 10 metre motorla beraber gittim.oturur vaziyette sürüklenmeye devam ettim ve yaklaşık 15 metre sonrada durdum.üzerimde kask dışında koruyucu malzeme yoktu.yaralarım avuç içi dirsek, bel ve popo bölgesinde yoğunlaştı.sonuç olarak bana koruyucu malzemenin önemini anlatan bir olay.eldiven ve kıyafetim olsa idi hiç bir şey olmayacaktı.bunu iyice anladım ve sizlerle paylaşmak istedim.havanın çok sıcak olmasına bakmadan koruyucu malzemelerimizi kullanmalıyız.benim anlamadığım ise şu neden düştüm.yolda yağ veya çakıl veya başka bir cisim yoktu.frenaj veya vites değişimi yoktu.sadece o gün zincir temizliği ve yağlaması yaptım ve gerginleştirdim.kazaya bu neden olmuş olabilir mi?görüşlerinizi bekliyorum

rüzgar soldan esmiş olabilir.:rendeer:

uzun seyahatlarda köy yollarında köpeklerin saldırısına uğrayıp panik yaparsan düşersin.

Dik rampada,düşük hızda 1.vites bile olsa arkanda artçıyla devri düşürüp stop edersen düşebilirsin. Sakın ola yanlışlıkla debriyaja basmayın ,geri geri ön teker kilitli 15-20mt gitmek pek tat vermez ve düşersin.:cherry:

sccoterle mazgalların üzerinde hızlı kalkış yaparsanız da düşebilirsiniz, özellikle hava yağışlı ise

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
yüce rabbim bu motoru biz düşelim diye yaratmış...

Rüzgar + Kaygan Zemin + Yayalar + Kötü diğer sürücüler en çok korktuklarım.

abi bişeyi unuttun bağdat caddesinde güzel kızlara bakarsanız önünüzde frene basan arabayı görmezsiniz koç gibi toslar elaleme rezil olup karizma gider soluğu tamircide alırsınız .nedenmi ben kendimden biliyorum allah iyi demez

abi yazılan butun düşme sebepleri bende bı anımı canlandırıyo. her sekılde düştüm yaaa..

pff bunları okudukca insanın hevesi kırılıyor valla:) burda bi yerde okumustum cok güzel bi laf; "düşmeyen motorcu olmaz, henüz düşmemiş vardır" diye:p

sürekli " acaba kaza yapacakmıyım" korkusuyla sürmekte bize kaza yaptırır gibi geliyo. o nedenle motor sürüş ve trafik kurallarına uyup elimizden gelen dikkati göstermemiz gerekiyor.

Kullanmayı öğrendim artık dediğin zaman düşersin :queen:

Herşey yolunda,üff motora bak ne güzel gidiyor,çekişi süper dersen düşersin:queen:

herkesın klavye ve ellerıne sağlık bılıgılerınız için :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:02 ----------

seytan aracına bınıyosun gunah yapmıcam dıyosun :D motor her halukarda dıkkat dağınıklığı veya baskası yzunden her turlu duseceksın.... KESİN xD

Herkeze slmlar... Tamamı tecrübeye dayanan paylaşımlar çok güzel ...

Sabaha kadar içip gözünü açtığında uyananın beynin değil bedenin olduğunu farketmezsen en iyi ihtimal düşersin ...:pr:
Trafikte insiyatifi karşı tarafa (diğer sürücüler, yayalar vs.) bırakırsan düşebilirsin
Hırsın kendine güvenin öfken, tecrübenden fazlaysa emin ol düşersin :cat:
Motorun dengesini ölçemiycek kadar dengesizin artcısıyken ön teker yaparsa düşersin :queen:
Memleket şartları malum kendi hatandan olmasada diğerleri sayesinde eninde sonunda birgün düşülür :cherry: "Marifet düşmemek değil, düşmeyi bilmek ..."
Herşeye rağmen herkeze kazasız belasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
47 numaraya yarıldım gülmekten hala gülüyorum ve 1 numarayı 2 sefer yaşadım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar