Motordan düştüm

çok geçmiş olsun arkadaşım. gidon'a tornacı baktırabilirsin arkadaşlarda yazmışzaten ama önce servise bigöstermende fayda var.

bende 10 yıldır kullanıyorum ama 2008 yılında 3 kere düştüm olur böyle şeyler dikkatli olmak lazım ben bu işi çözdüm demek olmuyor türkiye yollarında hergün yeni bir tecrübe ögrenmeyle bitiremedim ...sana cook geçmiş olsun allah beterinden korosun

Geçmiş olsun, düşen bir motosiklet sürücüsü olarak aramıza hoşgeldin.
Mevlam beterinden korusun.

cok geçmis olsun.Benimde aynı olay basımdan gectı ama sanırım ben bıraz sanslıyım son anda kurtardım.ama o korku yettide arttı bile.Tekrar gecmıs olsun.

küçük kazaların faydaları çok büyük olur inan buna , ileride başına gelebilecek daha büyük kazalardan bu tecrübe koruyacaktır . geçmiş olsun. .:rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşım. Fren yaparken ne sadece arka nede sadece ön fren yapılır her ikisi orantılı olarak aynı anda kullanılır..Aman dikkatli ol motosikletindeki problemide servise götürüp hallediver.:)

geçmiş olsun kardeşim sana biişey olmasında gerisi önemli değil son kazan olur inşallah

Mersin İl Temsilcisi
düşmeyen motorcu yoktur. henüz düşmemiş motorcu vardır. dert etme ve kendine olan güvenini yitirme derim ben...
çatal konusuna gelince, sana bir şey olsaydı daha mı iyi olurdu. boşver, sağlığın yerinde olsun da çalışıp yeniden yaparsın. sağlıktan önemli değil

( bunu bu yaz 2 büyük kaza ve 1500ytl masraf yapan birisi olarak yazdım )

çok teşekkür ederim arkadaşlar.motoru kısa zamanda servise göstereceğim.garantili olduğu için tornacı vs.yerlere götürmek doğru olmaz heralde

geçmiş olsun motorun hallolur abi inşallah ilk ve son düşüşün olur (senin ve hepimizin) düşmeyen arkadaşlarda inşallah düzşmezler

geçmiş olsun... bazen gidonda olan hafif yamukluk da buna sebep olabiliyor.. yani çatalında hiç yamukluk olmuyor ama senin gidonun eger dikkatle bakmazsan fark edemeyeceğin şekilde yamuluyor.. bu yamukluk yüzünden sen gidonu düz tuttuğunda aslında tekeri başka yöne doğrultuyor oluyorsun..çatalsa eğer düzelir ama gidonsa yenisini al...

Geçmiş olsun. Benim de motorla ilk kazam benzer bir şekilde çok dik bir yokuştan yağmur sonrası inerken ön frene asılmamla olmuştu. Acemilik dönemimdi, arka fren denen şeyden haberim bile yoktu.:mrgreen: Sen en azından önce arkayı denemişsin.

geçmiş olsun....ne demişler ilk kazanı yapana kadar iyi bir motorcu değilsindir mi öle bişe işte anla...Allah tekrarından saklasın ne diyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar