- Konu Yazar
Şu yazdıklarını ben de birebir yaşadım. Bu işi beceremeyecek miyim?, neden bu kadar korkuyorum vs. Hatta birkaç kez motor başına gelip vazgeçip toplutaşıma kullandığım da oldu. İlk zamanalr arkadaşlarımla ufak turlara çıkıyordum. Ama tek çıktığımda yine aynı korku bastırıyordu. Benim çözümün eğitim oldu. Hakimiyet eğitimi aldıktan sonra çok daha rahat hissetmeye başladım. Şuan da da ufak karıncalanmalar oluyor ama mesela bilmediğim bir güzergaha gideceksem. Motora binmeyecek kadar tedirgin etmiyor.
Bimukabele. Çoğu zaman o karıncalamaları da yaşayamıyorum artık. Hatta fazla cesaret ve korkusuz halimle savaşıyorum "kızım bak dikkatli ol fazla güven iyi ddeğildir, kork la! diyorum, acıcık korkuyorum, hemencecik elimi gazdan çekip, uslu uslu etrafı incelereyek risk analizi yapıp öyle sürmeye başlıyorum. Kalbimin güm ettiği noktalar, hani tahli sokaklardan ana caddeye aniden fırlayan öküzler var ya, ha işte onlar, yüreğimi ağzıma getirtiyor magandalar."
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Açılan konuya bakarsak kontrayla birlikte fren kullanımına da çalışmanız gerekiyor diye görülüyor. Kolay kısımlar, önemli kısımlar.
Konu iki yıl öncec açmıştım, anılarım canlandı gündeme getirdim
Fren konusunda çalışmalarımı yaptım, scooter olması benim için dezavantaj, sanki tekerde sabun var. Ama idare ediyorum, motorumu tanıyorum.
Kontra konusunda ise, yaw bi çözemedim şu sihirli numarayı gitti ya, kafam mı geç basıyor anlamadımki