motordan anlayan baksin...

Kardeş senin sorunun Bujide diye düşünüyorum ateşlemede bir problem var bujiyi değiştirirsen sorunun giderileceğini düşünüyorum ve hava Filtresini-Karbüratörü temizle Pislik olabilir benzin yetiştiremiyor olabilir.

eger samandradan olsaydı stop ettikten 30 saniye sonra tekrar calısırdı.
motor ısındıgında yapıyor bence, piston silindir şişme yapıp kasıyorda olabilir, ama subablarda muhtemel kaynak olabilir,
subap ayarı yapıldımı motora son zamanlarda yada yazın, sıfır mı aldın ikinci el mi?

o markayı 2 senedir kullanıyorum. surekli arazi sehir içi hatta sehir dısı,

iki senedir tık demedi

Evet subap ayari daha yeni yapildi ama oyle milimlik mille flan degil goz karari yaptilar..bizim motorlarin subab ayarlarini şamandra ayar degerlerini biliyosaniz soyleyinde ona gore yaptirayim arkadaşlar

Son düzenleme:
Benzin gitmediği zaman öksürme yapar benzini yetiştiremiyor olabilir şamandıra karbüratör herneyse

Evet subap ayari daha yeni yapildi ama oyle milimlik mille flan degil goz karari yaptilar..bizim motorlarin subab ayarlarini şamandra ayar degerlerini biliyosaniz soyleyinde ona gore yaptirayim arkadaşlar

ayar yapıldıktan sonra mı bu sorun ortaya cıktı
yoksa bu sorunu çözmek için tekrar ayar mı yapıldı?
demem o ki yazın yapılan subab ayarı kısa girince cok az gevsek gelir,
havaların sogumasından dolayı.
subap ayarı servisin dediğine göre
0.06 mm emme
0.07 mm egzos
ama ben 0.10mm sıkı gecme ayarlıyorum ikisinide hiç sorun olmuyor
samandra olayını bilemiycem

Sorun ayaklık muşuruymuş arkadaşlar servis illallah ettik bu muşurden dedi iptal etti hayat normale dondu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
......................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar