Motorda yeni güvenlik sistemi :)

Sol eliyle silahı tutup sol işaret parmagı ile tetiğe basarak olabilir mesela :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
Bence artcıya vermek lazım silahı en iyi o kullanır uğraşmıcan sağ sol elle veya motoru sağa sola çekmeyle arkadakine söyleyeceksin indirecek :p ...

abi ortamda geyik muhabbeti var ben olmazsam olmaz :queen:

aydın abi düşünmüştür gaz meselesini (heralde)

bence gaz ayakla çalışsın aydın abinin motoya uygun olur hem

ayak gazı iyi fikir düşerken reflexle daha çok basarsın böylece kimsenin sakat kalma gibi bi problemi olmaz direk kamikaze yani

abiler siz tartışa durun ben Polat gibi yapıcam :p
fikir şu çift silah sağlı sollu hem dengeyide sağlarım :cherry: hemde piskopatlığı yaparım :pl: şaka maka bu aralar çok san andreas oynuyorum zaten neden olmasın :cherry:

abicim verirsin ara gazı hızlanırsın sıkarsın debriyajı bırakmassın yada boşaalırsın çekersin silahını tak tak sıkarsın tekerleklere vın kaçarsın

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
vitesli motoru olanlar düşünsün ben gazı araba gibi orta boşluğa alıcam :bounce: birde mercedes pedalı tamamdır :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bayaa bi ivmelenip hedefe yaklaşınca gazı bırakıp vurursun - soora silahı sol ele alıp dvm edersin....... mecburen bu çözümü ürettiğim içinde kendimden iğrenmio değilim..... bir insanı vurmaktan bahsediyorum yaa , inanmıyorum kendime........... :farao:

mertmertmert, alışırsın bak bize olayı aştık araçlarımıza bile uyguluoruz hatta tavsiye ediyoruz

Hedef kilitlemeli bir silah yapsak. Kilitlendikten sonra silahın kendisi gümletse. :thumleft:

San andreas super ya.. 900 lük motolar az bulunuyo ama ona sinirim. ayrıca 900luk motorlar bile arabalar kadar gitmiyo ne hikmetse. Spor arabalar füze gibi giderken motorlar tıntıntın.. Yinede aradan dereden geçme ve virajlar açısından motor daha avantajlı oluyo. Ha bi de giderken ateş etme olayı tabi :)

cenk sana tavsiyem biraz eğilince süper hızlanıyor yani deponun üstüne iyice aban manyak seri gidiyor
ama ben ps2 de oynuyorum pc de nasıl bilemiyecem

bu beni kesmez acaba bunun yerine akrep filan monte edebilirmiyiz:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p :queen: :queen: adam vurulmamak için motorun arkasına doru yönelse dönüpde düreksiyonu çevirene kadar. . . . .:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar