motorda telefon sorunu

arkadaslar motorla yoldayken telefon işini nasıl hallediyorsunuz? bluetooth kulaklığı almayı düşünüyorum ama kaskta hiç bosluk yok nasıl olacak ikisi bir arada? zaten gözlüğü zor takıyorum:) varmı baska yolu bunun bluetooth kulaklığı içinde olan kasklar varmıs ama çok pahalı daha basit bi çözümü olmalı bu işin....

Motor kullanırken bırak rüzgarını hisset. Ne iş yerinden arasınlar nede evden.. Telefonunuda kapat bide tele sekreter koy " Aradığınız kişi şuan motor kullanmakta. Yolculuğu bitince telefonunu açacaktır" :queen:

valla dooru söylüyosun aslında özellikle msj olayı iyi fikir:) ama iş gereği tel hep açık benim büyük problem oluyor gidip gelirken. kuryecilik yapan arkadaslar var bluetooth kulaklığı takıyorlar ama geniş ve bol kask almışlar sırf bu yüzden o da bana saçma geliyor kask bol olunca kaskın ne anlamı kalıyor ki!

her daim tehlikeli telefonla konusmak iki elin gidonda olsa bile dikkatin dagılıyor onun için en dogrusu çek sağa rahat rahat konuş derım...

benim bi tavsiyem var ama pek mantıklı değil bence sadece arnavutköy'de birisi yapıyordu tasvip etmeye çalışayım..
1.yeni model bi tel olmalı (sesi hopörlerden dışarı veren bi model mesela 6230 du o)
2.full kapalı kask takmalısın(vizör acıktı adamda)
telefonun hopörlör özelliği acık,gözünün sol tarafına vizörün içinde kalacak şekilde sıkıştırmıştı eleman garip görünüyodu ama konuşuyordu işte ama karşı tarafın konuşmasını bende duyuyodum 2 metre yanında neyse:mrgreen:

telefona kablo ile baglı kulaklıkar var onlardan kullanabilirsin ayrıca telefonun radyo özelligi varsa radyoda dinlersin ......

telefona kablo ile baglı kulaklıkar var onlardan kullanabilirsin ayrıca telefonun radyo özelligi varsa radyoda dinlersin ......

Son düzenleme:
Jabra kulak arkası bluetooth

Arkadaşlar ben Jabra nın 250 modelini aldım işitme cihazı gibi kulağınızın arkasına monte ediyorsunuz tek sorun kaskı takarken biraz dikkat etmeniz gerekebiliyor
propro_jabra_bt250gift.jpg

Hiçbir zorluk yaşamıyorsunuz diğer blutut lar gibi kulağın üzerini kaplamıyor çok ince ve hafif. Bu arada 500 modeli çıkmış diye duydum ilgilenenler biraz bekleyip 500 modelini araştırsınlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyisi telefondan tamamen kurtulmak.at çantaya çalsın dursun.
Bir de yoğun trafikte kullanıyorsanız, dikkat etmek lazım. Bir anlık dikkatsizlik sonucunda çok şey yitirebilirsiniz.

valla ben arabada bile konuşmayı pek tavsiye etmiyorum ki motorum yok iki tekerle şaka olmaz hatanın acısını can acısıyla ödemek lazım

Kask ne marka?

Ben Nolan kask aldım. Kaskın basic kit'ini aldığımda telefona (+ mp3 çalara) kablolu olarak bağlayabileceğim. Kablosuz olsun istiyorsan paraya kıyıp kablosuz kitini alman gerekir.
Sanırım diğer markalarında benzer kitleri vardır. Mototal vs. gibi firmaları arayıp öğrene bilirsin.

ben kablolu kulaklık (tekli) kullanıyorum..
hem kaska sığıyor hemde otomotoik cevaplamada kendi acıyor kendi kapatıyor..
tek oldugu için diger kulagım dışardan gelen sesleri dinliyor (korna..araba sesi vs.vs..):cat:

o jabra düşersen kulak zarını delmesin sonra aman dikkat

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de nokia nın bluetooth kulaklığı var..
ama bir tek şu kolaylığı var,kulağınıza takıyorsunuz,kaskınızı takıyorsunuz,telefonunuz çalınca sağa çekip motoru stop ediyorsunuz ve kaskınızı çıkarmadan konuşuyorsunuz,değilse zaten giderken rüzgar alıyor sesiniz duyulmuyor siz karşı tarafı duyamıyorsunuz,dikkatiniz dağılıyor karşı tarafa laf yetiştireceğim diye vs..vs...

kulaklıkların en iyi özelliği bence kaskı çıkarmadan konuşulabilmesi..

silikon uçlar

jakobien' Alıntı:
Aslında dogru yere dikkat çektin jabranın iyi yanı kulağınıza giren kısmı silkon -hortumun bir ucuna konusup öbür ucunu kulağınıza tuttuğunuzda ses duyma prensibi yani sesin kaynağı *sert kısım* kulağınızdan uzak- yumuşacık ve 4 ayrı silikon uç çıktı kutudan kulağınıza uygun olanı takıyorsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla benim cebimde çalıp duruyor ama açmıyorum. Motoru durdurucan, kaskı çıkaracan, Cebinden telefonu çıkaracan. külfetli iş çalsın dursun diyorum. Bir yerde durunca görüşmeyi istediğim biriyse ararım.
Bir de bluetuth da olsa bence motorsiklettte daha tehlikeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar