motorda tarz problemi

şu an kullandığım motor 250 mct.eğer totodan falan para vurmazsak birbuçuk sene falan daha kullanacağım mecburen:)sonuç olarak bu motoru ileride kesin olarak değiştereceğim.yanlız sıkıntı çektiğim bi konu var.karar vermekte zorlanıyorum.sıradaki tercihim ne olacak race mi yoksa tekrar chopper mı.açıkçası racing almaya korkuyorum biraz. çünkü motorum 120 max yapıyor.ben en düşük 70 falan gidiyorum trafik biraz yoğunsa.yol boşsa 110 dan aşağı göstermiyor ibre.ileride racing alıp canımdan olmaktan korkuyorum gerçekten yorumlarınızı bekliyorum...

kazayı yapan makinalar degil insanlar sen dikkatli olduktan sona kendinin bildikten sonra gerisi hikaye allah gönlüne göre versin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yaşlanıpta sallanan koltuğumda monoton bi şekilde ölmektense,motosikletin üstünde saatte 300 km hızda ölmeyi tercih ederim:queen::cat::cat::cat:made in Adana in TurKey :cat:

Race motor alana kadar geçen zaman içerisinde ileri sürüş tekniklerini öğren ve kursuna git. Sonra rahat rahat binersin.

Önce eğitim.

Race motor alana kadar geçen zaman içerisinde ileri sürüş tekniklerini öğren ve kursuna git. Sonra rahat rahat binersin.

Önce eğitim.
dediğine katılıyorum ama motor üzerinde asla kötü değilim.chopper olmasına rağmen motorum fazla basıyorum.korkum kendimden onu özellikle belirteyim.sürüş teknikleri ile ilgili denk geldikçe bulduğum yazıları okuyorum.hayırlısı artık baklım

Race fazla hızlı ,chopper biraz hantal kalıyorsa
en güzeli enduro olabilir
ne çok hızlı ne de hantal :cherry:

Racing motorlar problem degil, asıl problem nerede ne kadar hız yapılabileceğini öğrenmekte. -turgut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar