Motorda nakit konuşur mu?

Arkadaşlar motorculuğa giriş yapıcam, kendime uygun bir model seçtim Honda CBR 125R,
Şimdi sizlere danışmam gereken konu sitesinde 5.600 tavsiye edilen fiyatı diyor. Nakit parayla alıcam istanbulda yaşıyorum, nakitde istanbulda en iyi fiyata alabilceğim mağaza hangisidir siz tecrübeli arkadaşlardan bilgilendirme bekliyorum,

Birde avrupa yakasında oturuyorum B sınıfı ehliyetim var A2 ehliyetim anca aralıkta elimde olucak :) avrupa yakasında bir yer olursa benim için daha iyi risksiz olur :)

teşekkürler;

anes,otosever,db motor(anadolu yakası) bu üçünü ara veya uğra fiyatta düşmezlerse bile hediye almaya çalış yanına.Hangisi içine sinerse ondan al. çok fazla fiyat oynar diye umutlanma :king: madem ehliyet aralıkta gelecek bir kaç ay daha bekle 2012'ler gelir :cat:

bu aralar 250cc altı motorlara talep fazla olduğundan bırakın indirimi,bir kaç ay sonraya gün verilebiliyor teslimat için

evet beyler açıkcası hiç bir yerde aradığım honda cbr 125R siyah modelini bulamadım. Cevaplarınız için çok teşekkürler sizce 2012 si ne zaman çıkar bu aletin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar