Bu nedir ya :queen::queen: Düz mantık :queen::flower:
Bu nedir ya :queen::queen: Düz mantık :queen::flower:
arkadaslar bende de kn 150 var 4. viteste 100 km hıza rahat cıkıyor 5 te ıse 125 son hızı duz yolda ruzgarsız havada ön dişli 15 ten 17 ye cıkarttım
hocam sızın tıtan 2 zamanlı sanırım rx 115 ler var bırde sinekler ama 4 zamanlıya alıstık ıdare edecegızbendeki titan 3 te 105,4 te 130 a yakın 5 te 150 kusurlara çıkıyor kesiciye girmeden. Düzde yaptığı hızı yazarsam nazar değerön orjinal 15 diş, arka 41 diş.
Yok kardeş 2 zamanlı cg titan yok. 4 zamanlı. 125 ten 155 cc ye çevirdim. Ön dişli orjinal 15 arka 41. Arka orjinali 44 tü 41 e indirdim cc arttırınca. Bu 2005 es modeli. İlk aldığımda 2 kişiyle düzde 100 ü zor görüyodu. 12.5 hp olmasına rağmen. Sağır kalmış motor. Ressam bi arkadaştan almıştık. Sonra motora cc arttırmadan ziyade bazı modifiye ler yaptık. Öyle oldu yani. Şimdi hızı iyi.96 model var elimde bitane daha. Oda baya iyi.hocam sızın tıtan 2 zamanlı sanırım rx 115 ler var bırde sinekler ama 4 zamanlıya alıstık ıdare edecegız
ön 17 arka 38 yeni zincir set halınde aldım karburatöru de temızleyip 38 ıle ölcecegım bakalım ne yapacak! 135 görürsek süper olur amacım son hızı artırmak tan ziyade 110-120 arası rahat seyır etmek motoru bagırtmadan tatlı tatlı 100 ile gitmek bu motorlar için daha ıyı ömurlu olur sanırım artı yakıttanda bırseyler tasarruf ederım ınsallah![]()
benım aldıgım bır mct vardı turgutreisten oda aynı sekılde sagır kalmıstı motoru otobanda acınca ıbreyı sona dayamaya baslamıstı sızce 150 cc motorda ön 17 arka 38 ıdeal mı sıparısını verdım parcacı önerdı yınede emın olmak ıstedım performansı dusurmeyelımde sonra en azından motor yolda dusuk devırde tatlı yol alsın duz yolda uzasın ıstıyorm fazla sıkıstırmadan 150 cc motora baska ne yapabılırız bujı bujı kablosu vs yağa bor katacagım elımde mct ıcın aldıgımdan kaldı karburatöre meme buyutme falan bobın mi desek ne desek o parclarda degısıklık yapılıyormus hesaplı sekılde neler yapabılırız önerınıze bılgılerınıze acıgımYok kardeş 2 zamanlı cg titan yok. 4 zamanlı. 125 ten 155 cc ye çevirdim. Ön dişli orjinal 15 arka 41. Arka orjinali 44 tü 41 e indirdim cc arttırınca. Bu 2005 es modeli. İlk aldığımda 2 kişiyle düzde 100 ü zor görüyodu. 12.5 hp olmasına rağmen. Sağır kalmış motor. Ressam bi arkadaştan almıştık. Sonra motora cc arttırmadan ziyade bazı modifiye ler yaptık. Öyle oldu yani. Şimdi hızı iyi.96 model var elimde bitane daha. Oda baya iyi.
17 ön dişli orjinalimi. Bu ne yaw. Benimki bile 15. 150cc ye 17 ön dişli çok büyük. Arkanında 38 olması motoru iyice yorar. Dişli ile oynamak son hızı düzde değiştirmiyor. Bu dişlilerle hızın azalır artmaz. Motorun son devrini bile verdiremezsin.su an ön dişli orjınal 17 li arkayı da 38 yapıyorum takım olarak sıfır aldım verdıgın bilgiler için tesekkur ederım 150 tl ye sılındr takımını 200 lük parcalarla degıstırme sansımız da varmıs tabı ustalıkta var ama motor iyice aşınırsa o ıslemı d yaparım dıye dusunuyorum
abıcım hafta sonu bursaya gelıyorum motorun işlerını bıtırebılırsem ınsallah hafta ıcı bursa mt bulusmalarına katılmak ıstıyorum sonrasında arayı acmamaya gezılerde yer almayı ıstıyorm17 ön dişli orjinalimi. Bu ne yaw. Benimki bile 15. 150cc ye 17 ön dişli çok büyük. Arkanında 38 olması motoru iyice yorar. Dişli ile oynamak son hızı düzde değiştirmiyor. Bu dişlilerle hızın azalır artmaz. Motorun son devrini bile verdiremezsin.