Motorda dinlenecek gaza getirecek parça önerisi ?

Bu mesajı taziye bölümüne açsaydın, ileride uğraşmazdı insanlar

Arkadaşlar sabahtan beri interneti altını üstüne getirdim 3 tane parça çıktı daha beğendiğim. Motorda gaza getirecek haz verecek şarkılar önerir misiniz herkes 3-5 şarkı yazabilir mi ? Yanancı. Teşekkür ederim.

https://www.onedio.com/haber/yukses-sese-ve-enerjiye-ihtiyaciniz-oldugunda-dinlenilecek-21-fazlasiyla-sert-sarki-591146

Öyle parçalar dinlememek lazım, Bodrum Bodrum - MFÖ dinle, sakin sakin kullan. Heyecanla gaza gelme; bomboş bir yol ve güzel bir asfalt eşliğinde kendine güvenini de bulduğunda aklınla gaza gel.

Yukarıdaki 3 parça gaza getirmek yerine beyin hücrelerini öldürebilir :)

Şu alemde SS leri gaza getirecek bence tek bir şarkı vardır....

Ahanna bu da efsane video

Children of bodom-needled 24/7. Graveworm-fear of the dark.
Shade empire-ja pimeys laskautui.
Bunlar K&N hava filtresi akrapoviç egzoz gibi performans katıyor ancak dikkatli ol.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bence sen gaza filan gelme gaz sana gelsin. Fıtı fıtı yani :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun kendi yeteri kadar gaz veriyor.
Ayrıca kulaklığı taktın mı hiç bir şey duyamıyorsun böyle 5 dk bile gidemiyorum tehlikeli geliyor bana.

The Prodigy - The Day Is My Enemy

Motorda değil de indikten sonra dinlemeni tavsiye ederim.

İlla giderken dinlerim dersen Arctic Lake - Limits (Aurosonic Progressive Mix) gibi, gaz vermekten ziyade daha ahenkli gitmene yaracak şarkılar dinlemelisin. Gazın fazlası zarar.

Çok değerli kardeşlerim abilerim herpinize bir bir teşekkür ederim. çoğu müziği beğendim indirdim ve dinliyorum. Gaza gelmek terimini yanlış anladınız HAZ ALMAK ADRENALİN YÜKSELTMEK gibi algılayın. herkese tekrardan teşekkür eder hayırlı günler dilerim .

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ben gaza gelmek olarak yorumlamazdım ama motosiklet kullanırken dinlemeyi sevdiğim 3 şarkı var. ::sm_smile

Bodyrockers - Round & Round

Santana ft. Rob Thomas - Smooth

Ola - I'm in Love

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar