Şimbu adamın kamerası olmasa kadın arabadan inse beni taciz etti laf attı dese adamın ağzını gözünü dinlemeden kıracaklar.
Şimdi bu adam kadını tutup arabadan indirse ve "taciz etmediğim halde beni linçletmeye çalıştı" dese kadının ağzını gözünü kırsa sonuç ne farklı olur.
Ben size söyleyeyim, ilk senaryoda kadın ifade verir bırakılır, ikinci senaryoda adam mahkemeye cıkar.
Yav abi trafikte hastaneye giderken sola dönmem gerekiyordu sola dönüş lambası kırmızı yanıyor ben de orta şeritte kaldım dalgınlığıma geldi kız arkadaşımı yetiştirmeye çalışıyordum.
Şansıma sol şeritten bir araba orta şeride geçti arkasındaki araba da çıkan arabanın yerine ilerlemedi benim de sola sinyalim yandığı için bana yol verdi sanıp o boşluğa girdim arkamdan 15 sn falan korna çaldı.
Kafamı camdan çıkardım baktım kadın hiç muhatap olmadım, kırmızıyı bekledik yeşile döndü hareket ederken bu arkadaş yine kornaya asıldı.
Ramazandı zaten açlık kafaya vurmuş kız arkadaşımda rahatsız, o kadar korna çalınınca benim iyice kafam attı acaba derdi ne diye el frenini çekip durdum baktım eline kamerayı almış, kamerayı görünce arabadan hiç inmedim yoluma devam ettim.
Arkadan bir araba geldi önüme kırdı içinden indi geldi sağ ön koltuğun camından bağırmaya başladı (eski polismiş kimlik falan gösteriyor.)
''Sen ne biçim hareket yapıyorsun o kadın görmüyor musun?'' Falan bi ton bağırdı çağırdı, ben de gördüğünüz gibi bir şey yapmadım sadece o kadar uzun süre kornaya basınca ve bunu tekrarlayınca derdi ne öğrenmek istedim falan dedim. Adam hala ben eski polisim falan filan üsteleyince kafam attı bakın benim de yanımda karım var ve hamile (karım değil hamile de değil sadece sevgilim) hastaneye götürmeye çalışıyorum siz kadının kulağının dibinde bir saattir bağırıyorsunuz kadın burda zaten acı içinde kıvranıyor yaptığınız şey doğru mu? dedim.
Özürler dileyerek gitti. Ben de orada insem bana da 5 kişi saldırırdı herhalde.