Motorcuyu linç ettirmeye çalışan kadın sürücü

motorcu-linci.jpg

İstanbul’da trafikte ilerleyen bir sürücü, mavi araç nedeniyle büyük tedirginlik yaşadığını belirtti. Şikâyetçi olan sürücü, karşı tarafın agresif tavırlar sergilediğini ve kendisini hedef göstermeye çalıştığını iddia etti.

O anlar çevredeki kameralar tarafından kaydedildi. Görüntüler, olayın seyrini ve tarafların davranışlarını açıkça ortaya koyarak, kamera kayıtlarının trafikte yaşanan anlaşmazlıklarda ne kadar önemli bir delil niteliği taşıdığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
D400
İzlerken sinir oldum, pislik ucube kendisi hakaret ediyor ama "abla" lafına alınıyor.

Tez zamanda uçurumdan uçman dileğiyle.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motorcu haksız aynasını alıp devam etmek yerine konuştuğu için yarın aynı yolda başka bi motor soldan gidiyor diye aynısını yapacak dersini vermediğinden ama bi ayna parası çıksaydı cebinden bidaha yolda motor gördü mü yolunu değiştirirdi lavuk

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Motorcu kardeşlerimin ayna kırmasına karşıyım, ama bu kadın haketmiş. Hatta iki aynasının birden kırılması makbuldü...

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Az önce izledim izlediğimden beri ne diyeceğimi bilemiyorum yani...

Ciddi derecede akli dengesinde problemler olduğunu düşünüyorum. Motorcu arkadaşımız 3-5 dk muhatap olmuş, bir de bu kadını ömür boyu çeken yakınları belki de kocası falan var yani.

Allah sabır versin ne diyelim.

Motosikleti
D400
Şimbu adamın kamerası olmasa kadın arabadan inse beni taciz etti laf attı dese adamın ağzını gözünü dinlemeden kıracaklar.

Şimdi bu adam kadını tutup arabadan indirse ve "taciz etmediğim halde beni linçletmeye çalıştı" dese kadının ağzını gözünü kırsa sonuç ne farklı olur.

Ben size söyleyeyim, ilk senaryoda kadın ifade verir bırakılır, ikinci senaryoda adam mahkemeye cıkar.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Şimbu adamın kamerası olmasa kadın arabadan inse beni taciz etti laf attı dese adamın ağzını gözünü dinlemeden kıracaklar.

Şimdi bu adam kadını tutup arabadan indirse ve "taciz etmediğim halde beni linçletmeye çalıştı" dese kadının ağzını gözünü kırsa sonuç ne farklı olur.

Ben size söyleyeyim, ilk senaryoda kadın ifade verir bırakılır, ikinci senaryoda adam mahkemeye cıkar.
Yav abi trafikte hastaneye giderken sola dönmem gerekiyordu sola dönüş lambası kırmızı yanıyor ben de orta şeritte kaldım dalgınlığıma geldi kız arkadaşımı yetiştirmeye çalışıyordum.
Şansıma sol şeritten bir araba orta şeride geçti arkasındaki araba da çıkan arabanın yerine ilerlemedi benim de sola sinyalim yandığı için bana yol verdi sanıp o boşluğa girdim arkamdan 15 sn falan korna çaldı.

Kafamı camdan çıkardım baktım kadın hiç muhatap olmadım, kırmızıyı bekledik yeşile döndü hareket ederken bu arkadaş yine kornaya asıldı.

Ramazandı zaten açlık kafaya vurmuş kız arkadaşımda rahatsız, o kadar korna çalınınca benim iyice kafam attı acaba derdi ne diye el frenini çekip durdum baktım eline kamerayı almış, kamerayı görünce arabadan hiç inmedim yoluma devam ettim.

Arkadan bir araba geldi önüme kırdı içinden indi geldi sağ ön koltuğun camından bağırmaya başladı (eski polismiş kimlik falan gösteriyor.)

''Sen ne biçim hareket yapıyorsun o kadın görmüyor musun?'' Falan bi ton bağırdı çağırdı, ben de gördüğünüz gibi bir şey yapmadım sadece o kadar uzun süre kornaya basınca ve bunu tekrarlayınca derdi ne öğrenmek istedim falan dedim. Adam hala ben eski polisim falan filan üsteleyince kafam attı bakın benim de yanımda karım var ve hamile (karım değil hamile de değil sadece sevgilim) hastaneye götürmeye çalışıyorum siz kadının kulağının dibinde bir saattir bağırıyorsunuz kadın burda zaten acı içinde kıvranıyor yaptığınız şey doğru mu? dedim.

Özürler dileyerek gitti. Ben de orada insem bana da 5 kişi saldırırdı herhalde.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kadınlara göre trafikte geçiş üstünlüğü,
1-kadın şoförler
2-ambulans-itfaiye-kolluk kuvvetleri .... şeklinde gider.

Kavşaklarda falan geçiş üstünlüğüne sahipken hiç bir kadın üstünüze sürmedi mi? Ben şaşırmıyorum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu tarz canlıları görünce üzülüyorum. Genelde ya baba ya da koca parasıyla yaşayan, psikolojik ve fiziksel şiddet gören, varlık içinde yokluk yaşayan psikolojik sorunlu canlılar oluyor. Evde o kadar bastırılıyorlar ki dışarı çıkınca böyle çatacak yer arıyorlar. Üzücü.

Bu tarz bir canlıyla karşılaştığı için motorcuya daha çok üzüldüm.

aynısını yaşadım bi de yüzsüz gibi polisi aramakla tehdit etmişti çingene...

Motosikleti
(planlanan) TVS Jupiter 125
Bu ne ya böyle, motosiklette ayrı kaskta ayrı kamera ile gezmek lazım heralde.

arkadaşlar kabul kadın haksız ama siz siz olun kimseyi takip etmeyin, belki motorcunun da yolu aynıydı bilemeyiz ama izleyince takip etmiş gibi duruyor. baktın manyak , bırak gitsin, yanına gidip camını aç demeye ne gerek var. en iyisi bulaşmamak.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kadınlara göre trafikte geçiş üstünlüğü,
1-kadın şoförler
2-ambulans-itfaiye-kolluk kuvvetleri .... şeklinde gider.

Kavşaklarda falan geçiş üstünlüğüne sahipken hiç bir kadın üstünüze sürmedi mi? Ben şaşırmıyorum.
Biraz yanlış olmuş.
1-kuryeler
2-kadın şoförler
3-toplu taşıma şoförleri
4- ambulans- itfaiye- kolluk kuvvetleri olması lazım.

Edit: kadınlara göreymiş pardon. Ben normalde nasıl olduğunu yazmışım :D

arkadaşlar kabul kadın haksız ama siz siz olun kimseyi takip etmeyin, belki motorcunun da yolu aynıydı bilemeyiz ama izleyince takip etmiş gibi duruyor. baktın manyak , bırak gitsin, yanına gidip camını aç demeye ne gerek var. en iyisi bulaşmamak.
Kars'a bile gitse takip eder, sonra bi gece malını kundaklarım; o zaman anlar anyayı konyayı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Biraz yanlış olmuş.
1-kuryeler
2-kadın şoförler
3-toplu taşıma şoförleri

1 sarhoş kurye > 3 phdli kadin surucu

Motosikleti
Ns200 15"
Biraz yanlış olmuş.
1-kuryeler
2-kadın şoförler
3-toplu taşıma şoförleri

Hep kurye olduğumu unutuyorum yayalara yol veriyorum şaşırıyorlar. :D

Şimdi daha derin bir konu var, öncelik kimde?

A)Esnaf kuryeler
A1)Trendyol Go
A2)Yemeksepeti
A3)Vigo
A4)Tıklagelsin
A5)Paket Taxi

B)Restoranda çalışan kuryeler

Esnaf kuryelere öncelik veriyorsak hangi firmada çalışan daha önceliklidir, neden?

Motosikleti
D400
Motosiklet konusunda ilk 3

1)Kuryeler
2)CG tarzı modifiyeli garip araç sürenler
3)Kadın sürücüler

Araba konusunda ilk 3

1)Aracında osmanlı tuğrası olan herkes (özellikle doblocular)
2) Ticari kamyonet vs. kullananlar
3) Kadın Sürücüler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar