ha bu arada Adam Sadece CB Koruması olmakla kalmıyor bir de CB nin yeğeniymiş. Belli oldu neden bu saldırmalar![]()
(Sözüm sana değil seko. Sen halis niyetinle söyledin düşünceni. Senle konuşur hararetli veya sakin fark etmez tartışır oturur kahve eşliğinde muhabbet ederim. Çünkü insansın. Fikirlerini konuşuyorsun)
Ben ağzından salyalar saçarak ekranı ıslatan kuduzlara söylüyorum.
Ha eğer bu sözlerime admin yada mod lardan biri müdahalede bulunacaksa çarçaf çarşaf hakaret küfür dolu sözleri görmezden geldiklerini ve bu sözlerimin hakaret içermediğini hatırlatırım. Yettiniz. Biz Fikir söyleyince yandaş. Siz küfür edince fikir söyledik diyeceksiniz.
Hadi oradan çok bilmişler gidin de bunların %1 ini AB ülkelerinden birinde yapın bakın size ne yapıyorlar... Terör şüphesiyle gözaltına alınır ve günlerce sorgulanırsınız. Mahkemeye çıkana kadar da tutuklu kalırsınız. Mahkeme görevliye karşı koyma, görevliyi engelleme, Görevliye (araca) fiziki müdahele vs gibi suçlardan sizi öper.
Örnek çok. Yurt dışında yaşayan çok bilmişler bunlar söylemezler ama. Neden? çünkü işleri güçleri CB vs. Hep karalamak. Ben ve ben gibilere laf sokmaya çalışmak. lafları altında kalınca da hakaret etmek))
Neyse konu dağılmasın. Konu CB ve etrafıysa sövebilirsiniz. özgürsünüz. Ama biz savunursak "yandaaaaaaaaaş" "altın nesil" "makarnacı" hülooooğh"![]()
İlginç bir tespit!
Hakikaten yurtdışında yaşayanların çoğu yorum yapmadı konuya Fransız kaldılar galiba ::blusssh: