Motorcunun arkasındaki bayan nasıl oturmalı?

Kim ne derse desin, racing makinada arkada bir bayan oturuyorsa gerçekten sexi duruyor.. Ama örneğin bir burgmanda veya arkasında topcase olan bir motorda bir sıkıntı olmuyor. Kişinin kendi tercihi oturup oturmamak veya oturtup oturtmamak. Kız önde motoru kullanıyor erkek arkada o da değişik olurdu

kendi oturma pozisyonundan çok, oturma pozisyonuna takık insanımsıların sapıkça fikirlerini önemsemeyerek oturmalı o seleye...

kadının ne giyip ne konuşacağına, neye inanıp neye karşı olacağına bile karar verebilme hakkını "kadın" dışında herkesin kendisinde bulduğu bir ülkede böyle başlıklara şaşırmıyorum artık!

yalnızca acıyorum..

SS motor alacak param ve arkada güzel bir sevgilim olsaydı.
Öncelikli olarak motor pantalonu ve ceketi alırdım. Düşük bel kot giyen kızın kuyusunu yanda duran herkes görebilir. Hatta para atıp dilek tutan bile olur :p
Benim motor dik olduğundan sorun yok. SS motor sahibi düşünsün. :pl:

Başlığı iyi okuyun yav forumu birbirine düşürecek :queen::queen:

Öncelikle sarsmadan sarılmalı

Omuzlarını ve başını hafiften öne eyip yok vücut hareketleri ile belli etmeli :queen::queen:

Bunu yazan bir bayansa biz napalım ağa :queen:

Ben naked bike(cbf600) ile motor kursuna yazilmistim, tamamen egitim amacli. Hizli slalom ve aniden frenleme ile bir kombinasyon olusturulmus bir uygulamayi bir turlu yapamiyordum. Egitimi veren hoca beni artci olarak arkasina bindirdi ve omuzlarindan tutmami soyledi; bir bildigi vardir diye dusuniyorum. ama uzun virajlarda nasil olcak bilemiyorum. yanlis bir hareket ikisininde dusmesini sebebiyet verecektir, onun icin kimseyi arkama almiyorum :D

kendisi bilir bazısı yan oturuyor bazısı sarılıyor nasıl rahat ederse artık

motosiklete artçı yan oturuyorsa vay o sürücünün haline. denge sağlaması çok güç oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar