Motorcunun arkasındaki bayan nasıl oturmalı?

Bence öncelikle sarsmadan sıkıca sarılmalı:) sonra ona verilen enerjiyi alabilmeli örneğin omuzlarını ve basını hafif eğdyse vücut hareketleriyle belli etmeli ;)

Arkandaki bayan değilse farklı mı oturacak. Senin niyetin başka bir şey değil dimi :)

Gerekli bilgiyi buradan bulabilirsin.

http://motoansiklopedi.wordpress.com/tag/artci/

[YT]6s01y2uVPDY[/YT]

:) arkadaki kadinsa ve altimdaki ss ise ben oturtmam. Baska tip ise olur. Bir kere otobuste giderken yanimda bir 600rr durdu arkadaki kadinin ne var ne yok herseyi gozukuyodu. Otobusteki butun abazalar kizin.... Bakiyodu. Ben rahatsiz oldum sahsen hayalim olan hanimimla beraber motosiklet gezisi icin dik oturuslu bir motosiklet düşünürüm. Konu ilginc olmus bu arada :)

ly107.png

artçının kim olduğu önemli. her zaman papaz pilav yemez :)

aklıma tokmak nuri geldi :D bilmeyenler googlede motor bakımı tokmak nuri diye aratıp ilk sayfaya dalsın +18 içeriyor ona göre :D

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Erkekle kadının arkada oturma şekli farklımıki? İkiside bele sarılabilir. Bunda utanılacak çekinilecek biseyde yok. Enerji vermek falan nedir ya :) Rahat durmassan enerjisini alırsın dikkat et.

Moderatör
Ne biçim insanlarsınız, edep yahu.
Eşim sırf sizin bu saçmalıklarınız yüzünden girmiyor foruma son 2 senedir.

arkadaşlar artcı kimi zaman eşimiz kimi zaman kız kardeşimiz olabilir. saçma saçma şeyler yazmayın.

kadının nasıl oturacağı, oturana mı bağlı motorun tarzına mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar