Motorculuk kanımda varmış

Taşınırken evde bulduğumuz çok eski duvar saatinin içinden bir fotoğraf çıktı. Dedemin motora binerken çektirdiği bir fotografmış. Ben biliyodum zaten bende bi tuhaflık oldugunu, genlerimden geliyomuş motorculuk meğersem :mrgreen:

azizberkcopyim9.jpg

Benim dedeminde motor alıcak parası olsaymış bende genden geliyo derdim:mrgreen: ama dayımda 25 yıllık jawacıydı eskiden arkasına az mı binerdim be heyy

takım elbiseli motorcu nıhahaha! biraz garip bir deden varmış kardeş o kulandığı motor şu an deterjan oldu hahahha:)
ama zamanın hondasıydı hatta honda daha dünyada yoktu!

sonradan öğrendiğim kadarıyla söyleyim,dedem sivil polismiş zamanında, bunlar da polis motoruymuş.

Süper Moderatör (BBRR)
kask yok esefle kınıyom ...:p

bende tahmin etmiştim zaten seni gördüğümde bunun genlerde var demiştim :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat:

yirmibesbindokuzyüzyetmisbesikimilyontanekabarcik

benim de dedim motorcu imiş. Askerliğini 1938 de motorlu jandarma olarak yapmış. Hala da motoru var, en son kanuni 125seyhan almıştı. çiftlikte kullanığından ucuz ve nispeten dayanıklı seçmiş. benim de ilk kullanığım motor dediminki. Kendisi 88 yaşında ve hala binip 100 lerce km yapıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim dedeminde zamanında motoru varmış babam haylaz diye kilitlermiş hep (jawa) bigün babam istinye bayırından inerken kaza yapmış dedemde tamamen tesadüf eseri öğrenmiş (babamın kaza yapmasına vesile olan adamla ahbapmış-babam hatalı buarada-) neyse bakmışki baş edemicek motoru satmış :) ben hiç motor görmedim dedemde bitek eski postacı bisikleti vardı ben 15 16 olunca bana vermişti zaten :) şimdide 70 küsür seksene dayanmış bi insan olarak memlekette çarşıya gitmek için mobilet kullanıyor (kışın arabasıyla dolaşıyor yazın motoruyla) benimde genlerimde motorcu geni olabilirmi acaba nereye tahlil ettirsek acaba :p

abi onlar varya işte benim tam aradığım modeller işte ya.. ne o şimdi çıkartıyolar cruiser diye yok gv650 bilmemne :p cruiser dediğin böyle dede motoru gibi olucak..

Taşınırken evde bulduğumuz çok eski duvar saatinin içinden bir fotoğraf çıktı. Dedemin motora binerken çektirdiği bir fotografmış. Ben biliyodum zaten bende bi tuhaflık oldugunu, genlerimden geliyomuş motorculuk meğersem :mrgreen:

azizberkcopyim9.jpg

kardeş yanlış anlama sakın eski filmlerdeki karalere benziyoo resim sankim :p
yoksa deden artis olmasın senin :queen:

paylaşım için tşk.

Aynen. :mrgreen: Bende geçenlerde babamdan öğrendim. Dedeminde zamanında MZ si varmış. :cherry: Taşınırken satmışlar. Benimde genlerde var heralde. Ama nasılsa babama bulaşmamış.. :mrgreen:

çok kaliteli bi fotograf makinasıyla çekildiği kesin.. çok net derinlik var..

oyıllarda fotoshop varmıydı acep?

bide arka teker havada :):cat:

cok guzel resım ya.böle eskı motorlar harika oluyo..ınsanın genınde olması ayrı bır durum olsa gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar