Oto sürücüsü aşırı tahrik altında, birden fazla kişiyi yaralamaya kasten teşebbüs suçunu TCK ya göre işlemiştir. Bir taksir sözkonusu değildir şeklinde görülüyor. Motosiklet Trafik Kanununa göre birden fazla madde gereği %100 suçludur, (şerit ihlali, sinyalsiz dönüş, kask kullanmamak) Artçı ise haksız, hafif surette saldırı ve tahrik sebebi ile kazaya sebebiyet vermiştir. Durumun bence adli analizi bu şekildedir. Oto sürücüsü herhangi bir tahrik altında olmasa idi bu fiili işlemeyeceği hayatın akışına (sosyal kontrol) uygundur. Özet ile motosiklet sürücüsü sadece trafik kanununa muhalefet ile suçlanabilir. Ancak artçısı en az oto sürücüsü kadar suçludur. Motosikletin karıştığı bir trafik kazasında artçıya ceza verilebilecek ender ve emsal teşkil edebilecek vakalardan biri gibi görünmektedir.
15. saniyeye kadar motorcu çocuklara kızıyoruz, 18. saniyeden itibaren otomobil sürücüsüne söverek devam ediyoruz.
Biri diğerinin arabsının arka camına poşet savuruyor diğeri arabasıyla arkadan bilerek çarpıp iki kişiyi ölümle sınıyor.
Apaçi kardeşler bi 30 metre geride düşşe orada kolu bacağı boynu kıracak bariyerler var. Allah korumuş diyelim ne diyelim.
Bi kere yılbaşında arabayla sağa dönüş yapmak için sinyal verip beklerken kebapçı motorlu iki apaçi arkamda durdu, hadi yürü diye arabamın tertemiz boyalı tamponuna önce vurdu sonra yaslı vaziyette gaza bastı. Kafaları kıyaktı, belki haplıydı. o an ki sinirle geri vitese takıp ikisine yere serecektim ama motorun koruma demirine biyerleri sıkışır ayakları falan kırılır diye yapmadım. Muhtemelen motorcu olmasam bu kadar düşünmezdim
Zira millet öldürmekten bile çekince duymuyor. Cezasız suç suç değildir nasılsa