Süper Moderatör (BBRR)
motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet
Korkma bişi olmaz .. ısırmazlar ..
Korkma bişi olmaz .. ısırmazlar ..
motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet
Korkma bişi olmaz .. ısırmazlar ..![]()
Bravo, bravo.. Ağır falan olmamış, cuk oturmuş yani ! Bu kadar olur, ay nasıl içim rahatladı, aynen bende senin o korktuğun yaratıklardan korkuyorum ! Caddeleri pist sanıp, sıkışık trafikte arabalara makas atıp, konvoy şeklinde tek teker çeken, diğer taşıtları tehlikeye atan o minik beyinli mahluklardan korkuyorum ! Çünkü ben motosikleti yaşam haline getirdim, yaşadığım sürece iki teker üzerinde olacağım.. Ama onlar; iki üç günlük heves alıp, sonra sıkılacaklar.. Ve ben bu embesil kılıklılar yüzünden,saçma sapan bir kaza da kolumu, bacağımı kaybedebilirim.. Arkadaşlar çıkarın at gözlüğünüzü ! Motosiklet kardeşliğinden falan da bahsetmeyin, bilinçlenin, izin vermeyin böyle saçmalıklara.. Artist olan, buyursun pistlere kardeşim !!!!! Evet arkadaşım, müsaade edersen alnından öpüyorum seni...
Parker
sen motor kullandın dimi hiç kasksız binmedim diyebilirmisin yada hiç şerit ihlali yapmadım..yada kırmızıda hiç geçmedim yada kaldırıma hiç çıkmadım eğer diyebiliyosan ya çok yeni motorcusundur bu saydıklarıma cesaret edemiyosundur yada heykeli dikilecek adamsındır veya yapmışsındır bu dediklerimi
eğer yaptıysan ki ben bunların bir çoğunu yaptığına inanıyorum çünki ben hepsini yaptım .ihlal etmediğim kural acaba kalmışmıdır. zannetmiyorum neden başlığı açarken aynayı kendine tutmadın ben ve benim gibi hayvanlar demedin ..
şimdi bazı hayatında hiç yurt dışına çıkmadan "ama yurt dışında böle değil " gibi yorumlarda bulunanlara diyorum ordaki motorcularında pek farkı yok ..hatta hiç bir kurala uymama kuralı olan yarışları var bazı scooter klüplerinin.. yani hayvanlar gezegeninde yaşarken bi uzaylı gelip bu başlığı açıyor.. ve ne gariptirki gezegenimiz sakinlerinden zannettiğimiz bazı hayvanlarda yok yok biz hayvanız diyemedikleri için uzaylı numarası yapmak zorunda kalıyolar..
yalanları geçelim beyler hayvanlar el kaldırsın
doğru o gostrider videolarını tanzanyada çekiyolar dimi
ben doğruları yazıyorum ve söylüyorum ama siz söyliyemiyosunuz kasksız hiç binmedim demek külliyen yalandır..varmı başka kasksız hiç binmeyen soruyorum ..ben doğrusu budur demiyorum ama çoğu üyesinin bu kural ihlalini yaptığı bir ortamda siz bu sözleri bu kadar kolay söliyemessiniz diye düşünüyorum
zaten size verilen cevapların çoğunda satın o motoru denmiş.. ruh yoksa motor sadece bir ulaşım aracıdır.. biz bu şekilde bakmıyoruz en azından ben bakmıyorum
birde ne kadar süredir motor kullanıyosun onu de
Evet, motosiklete herkes binemez. Kitipiyozluğun alemi yok.