Suspect bence sen olayları durumu ve kişileri birbirine karıştırıyorsun.O arkadaşımızın o gün nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığını bilmiyoruz hiçbirimiz.Belki kız arkadaşıyla yeni tanışmıştı ve biraz hız yapmak istedi.Rahatsız olmasın diye kaskını arkadaşına verdi.Ama yolun virajını bilmediği için çizgiyi kaçırdı.Yaptığı tabiki hatalı tabiki yanlış, içimizde üzüntüyle karışık bir sinir oluşuyor.Sen hiç kasksız artçı almak zorunda kaldın mı?
Salak salak motor kullanan gerizekalı herif dediğin arkadaşımız hayatını kaybetmiş sen ne biçim konuşuyorsun.Biraz saygı göster.:rendeer:
Benim geçen yaz tanıştığım ve motoruma binmek isteyen düzinelerce kız arkadaşım oldu, hepsi birbirinden gusel, ben istemezmiyim motorla beraber gezelim, hepsini 2. kaskım olmadığı için reddettim ve böyle olmaz diyip para kıydım ve kask aldım ondan sonra kızlarla sokaklarda tur atmaya başladım.
Bu ölen adam, çokmu iyi etti bizleri ailesini sevenlerini üzmekle? Madem kusurlusun kasksız kullanıyorsun motoru, osamanda şekil yapmayı ver yawaş yawaş sağdan sağdan gidiver ne olacak yani.
--------
Bu arada herkesin görüşleri ayrıdır, ben herkes gibi gelenek görenek toplumun genel ahlakına bağlı kalmak zorunda değilim özgürüm, Yani ölenin arkasından nasıl konuşacağımı birtek ben bilirim (Hakaret boyutuna zaten gelmez merak etmeyin)