Evet arkadaşlar,öncelikle şunu söylemek istiyorum: Bu konuda oldukça ısrarlı ve ciddiyiz.Kimse hafife almamalı ve gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşlardan destek almalıyız.İlk olarak şöyle bir fikir geldi aklıma;www.motosiklet.net'in destekleri sürecekse (!),ve katılmak istiyorum diyen arkadaşlarında sözleri bizleri yarı yolda bırakmayacaksa,A4 ebatında siyah beyaz broşürler hazırlamak,ve bu broşürleri her ilde seçilen temsilci kardeşlerimize göndererek,çoğaltmasını ve bunları ilan panoları gibi yerlere asılması.Tabi bunun içinde öyle çok büyük meblağlara ihtiyaç yok,belirlenen rakamlarda (50-100-200...) bu broşürleri fotokopiyle çoğaltmak ve 3-5 YTL fedakarlık yapmak.Ve bu broşürlerin belirli yerlerde afişe edilmesi.Bu konuda ciddi ve ısrarlı olduğumuza DİKKAT çekmek istiyorum.Desteklerin arttığına da dikkat çekmek istiyorum.11.sayfadayız ve hala devam edeceğine inandığım bir akımı başlatmış olacağız inaşallah.MOTOSİKLET FESTİVALİ.ya da
www.motosiklet.net Motosiklet Tutkunları Festivali...vs.İsmini biz koyalım.Hepinize destekleriniz için teşekkür eder,desteklerin artmasını umut ederim.:rendeer:
Unutmadan şunu eklemek istedim : Bu olayın yasal yönünde araştırma yapmadım.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Ayrıca organizasyon Ankara'da yapılacağı için Güçlü Ankara ekibimizin de desteğine ihtiyacımız var(!).Orada yapılması gereken işlerde bizlere yardımcı olması,organizasyon için alan temininde yardımcı olmak ...vs gibi.Saygılar.