Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
katılımcı listesi nerde?:silent:güncellendimi...:silent:
Evet yaa hani buluşuyordukcrazy_devil' Alıntı:Yaw kardeşim birileri arar da bulur şu topici yaww,bi cevap yazar hortlatır.Hep ben mi hortlatcam kardeşim yawww :queen: :queen:
:queen: Valla adı coşkun olanları aramıza katmıyacağız:queen:crazy_devil' Alıntı:Anaaaa abi sen naptın Belgrat OPrmanlarında ne işiniz var yaww. :queen: aman diyim allah muhafaza yaww bi kazaya kurban gitmeyin sonra:queen: :queen: Hani filmlerde felan pek iyi duymuyoz o ormanın adını:queen: :queen: Haaa bu arada teşekkür ederim bu konuda hassas davrandığın için:rendeer:
:cat: HızlıcakHIZLICAK' Alıntı:ben de varım arkadaşlar ANKARA'DAN HIZLICAK msn= [email protected]
bekliyorum ankaralı hemşerilerimi
beni de ekleyin listeye
motorcu olmak bir ayrıcalık olacak
dostdark' Alıntı::cat: Hızlıcak
ankara tayfası istanbul üzerinden gelmeye karar verirsi bolu kocaeli de size katılır istanbulda da bizim katılımımızla iyi bir gurup olur feribot kullanırsak da dinlenmiş olursunuz
Hızlıcan mayısta da birşeyler yaparız ama şu anda 18 marı programa aldıkHIZLICAK' Alıntı:kardeş valla ne zaman geliyoz ne zaman çıkıyoz hiç haberim yok ama mayısta bana uyar 5 yıldır ehliyetsiz biniyorum mayısta ehliyet cebimde artık korkum olmayacak fizana da deseler giderim. Ben uyarım.
dediğim gibi "MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"